Wimbledon

Új rekord születőben?

  • hatharom.com

A nagy szervás John Isner ezúttal a US Open-címvédő Marin Cilicel vív maratoni meccset.

Pénteken a tervezett meccsek közül csak a Marin Cilic-John Isner találkozó nem ért véget, több, mint négy óra játék után ugyanis a sötétedés közbeszólt. A mai nap folyamán 7:6, 6:7, 6:4, 6:7, 10:10-es állásról folytatják. Ha Isner egy ilyen mérkőzésbe keveredik, akkor sokaknak beugorhat az öt évvel ezelőtti Nicolas Mahut elleni derbije, amely három napon át tartott, és végül döntő szett 70-68 arányban tudta megnyerni az amerikai. 

Ennek a rekordnak a megdöntésétől még nagyon messze járnak, de ha azt nézzük, hogy pénteken 32 játékot kellett várni az első brékre, akkor ma újult erővel bizony sokáig húzhatják. Cilic egyébként többször is közel állt már a győzelemhez, az ötödik játszma elején ugyanis brékelőnyben volt, illetve 5-4-nél fogadóként pedig akadt egy meccslabdája is.

A     szorzói a győztesre
Marin Cilic John Isner
1.55 @ TippmixPro 2.15 @ TippmixPro

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ennek a meccsnek a folytatása, ami biztos, hogy a selejtezős Denis Kudla azért szurkol, hogy minél hosszabban elhúzódjon a meccs, hiszen annál fáradtabb ellenfelet kap a legjobb 16 között. 

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz.