NFL

Még mindig a tavalyi döntő megismétlése a papírforma

Tom Brady eltiltásának köszönhetően jelenleg a Seattle Seahawks az egyértelmű esélyese az 50. Super Bowlnak.

Szinte láthatatlanul messze van még az NFL következő szezonjának kezdete, de sok szezonfogadás már így is megköttetett. Hogy melyik csapat nyeri az 50. Super Bowlt, arra még várnunk kell egy fél évet, de az oddsok alapján úgy tűnik, még mindig a New England-Seattle döntő a legvalószínűbb.

Ugyanakkor a bukiknál kezd egyre feljebb jönni a Green Bay Packers is, amely a végső sikerre esélyeket illetően már második helyen áll (7.00-8.00). A legesélyesebb csapat ugyanakkor a gyűrű megszerzésére még mindig a Seattle Seahawks (5.50-6.50), amely gárdának van is miért visszavágnia. Mint emlékezhetünk, az előző SB-ben mindössze egyetlen yard választotta el őket a címvédéstől, az ő motivációjuk tehát egyértelmű.

Valamelyest csökkent viszont a New England támogatottsága, amelynek főleg Tom Brady négymeccses eltiltása lehet az oka. A bukiknál jelenleg már tízszeres oddson is el lehet csípni a címvédést. Ha az AFC csapataira pillantunk, még az Indianapolis Colts (10.00-12.00) az a gárda, amelyre sok pénzt helyeznek el a fogadók, ami nem is csoda, hiszen Frank Gore és André Johnson személyében két elitjátékos került hozzájuk a holtszezonban. Az Amerikai Főcsoportban még a Denver Broncos (13.00), a Baltimore Ravens (23.00) és a Pittsburgh Steelers (26.00) szerepel az esélyesek között, míg a Nemzeti Főcsoportban a keleti duó, az Eagles és a Cowboys (19.00-19.00) van a favoritok táborában.

Az alapszakasz magyar idő szerint szeptember 11-én, hajnali 3 óra 30 perctől veszi kezdetét.