Heti műsor

Beindul az európai és a magyar klubfutball szezon!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Videoton visszavágna a Ferencvárosnak.

Kezdődik a BL és az EL, jön a Vidi-Fradi!

Az Európa Ligában a Ferencváros, az MTK és a Debrecen is pályára lép a héten. A zöld-fehérek Hollandiába hivatalosak, Thomas Doll együttese a Go Ahead Eagles együttesével meccsel, a    -n 2.55-szörös szorzón fogadhatunk a budapesti együttesre. A másik fővárosi alakulat a szerb Vojvodinát látja vendégül, a magyar fogadóiroda szerint a mieink a mérkőzés favoritjai, a kék-fehérekre 2.30-szoros szorzót kínálnak az oddsmesterek háromesélyben. A Debrecen a montenegrói Szutjeszka Niksics gárdájával találkozik, ahol egyértelműen a hajdúságiaknak áll a zászló, mindössze 1.45-szörös pénzt kínál a magyar negyedik helyezett sikerére a    .

A Bajnokok Ligájában ebben a körben még nem lép pályára a Videoton, viszont lehetséges ellenfele a B36 Tórshavn-TNS párharc győztese lesz. A felek első mérkőzését szerdán rendezik Feröer-szigeteken, ahol a vendég együttes számít a találkozó favoritjának, 1.95-szörös pénzért fogadhatunk a walesiekre.

Vasárnap kerül megrendezésre a Magyar Szuperkupa fináléja, ahol a bajnok Videoton a kupagyőztes Ferencvárossal találkozik. A felek utóbbi párharcai a fővárosiaknak sikerültek jobban, ráadásul a hétvégi ütközet előtt a zöld-fehérek már egy tétmérkőzést is lejátszanak. Szorzók még nem érhetőek el a meccsel kapcsolatban, mihelyst elérhetők lesznek, azonnal közölni fogjuk oldalunkon, hiszen a találkozóval bővebben is foglalkozunk majd.

Vidalék hazai pályán megnyernék a Copa Américát.

Győztest hirdetnek a Copa Américán

A Copa Américán a héten már a győztes kilétére is fény derül, de előbb az elődöntőket rendezik meg: kedd hajnalban Chile Peruval, míg szerda hajnalban Argentína Paraguayjal találkozik. Az előbbi találkozón a házigazda chileiek számítanak az esélyesnek, a     1.45-szörös pénzt fizet Álexis Sánchezék sikerére háromesélyben. A másik elődöntő is igen egyoldalúnak tűnik, az oddsokat alapul véve, hiszen Lionel Messiékre 1.50-szeres szorzón lehet fogadást kötni.

Djokovics címvédésre készül Wimbledonban.

A tenisz világ két hétig Wimbledonra figyel

Hétfőn megkezdődik az idei harmadik Grand Slam viadal, nevezetesen a wimbledoni torna. A versennyel bővebben is fogunk foglalkozni oldalunkon, komoly előzetesekkel, napi felvezetőkkel készülünk, így érdemes lesz figyelni a hatharom.com-mal tartani a torna ideje alatt. A férfiaknál Novak Djokovics, míg a nőknél Serena Williams számít a favoritnak, a szerbre 2.10-szeres, míg az amerikai versenyzőre 2.45-szörös pénzért fogadhatunk, hogy megnyerni az angol tenisz-bajnokságot.

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a Copa Américán a BL, illetve EL-selejtezőkön kívül az edzőmérkőzésekre, továbbá az U21-es Eb keddi, svéd-portugál döntőjére lesz érdemes figyelni. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a LOGIBET.COM-on, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és a LOGIBET.COM-mal tartani, hiszen, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!