Darts

Bombaerős mezőny Japánban

Szombaton és vasárnap a Japan Darts Masterst, melyen többek között a világelső Michael van Gerwen és az angol legenda, Phl Taylor is tiszteletét teszi.

Június 27 és 28 között Yokohamában kerül megrendezésre az első Japan Darts Masters, amely a World Series of Darts sorozat második állomása. A szervezőknek a világ legjobb játékosait sikerült elcsábítaniuk erre a versenyre. A 16 fős főtáblán mindegyik klasszis játékos egy hazai dartsos ellen kezd. 

Olyan nevek látogattak el Ázsiába, mint a világelső Michael van Gerwen, a 16-szoros világbajnok Phil Taylor, a vb-címvédő Gary Anderson, illetve további két világbajnok, Adrian Lewis és Raymond van Barneveld, de ott lesz még a mezőnyben az egyik legszórakoztatóbb figura, a skót Peter Wright, az angol James Wade és a szintén brit Stephen Bunting is.

A hazaiaknál a két legnagyobb név Haruki Muramatsu és Morihiro Hashimoto, ők képviselték Japánt a június eleji csapat-világbajnokságon, illetve a PDC vb-n az elmúlt néhány évben valamelyikük rendre főtáblára tudott jutni. Ebben a mezőnyben viszont még a hazai közönség előtt sem sok esélyük lesz a továbbjutásra.

Miután a top 8 már a második körben egymásnak feszül, így komoly derbik lesznek, a legnagyobb csemegének egyértelműen a két legenda, Taylor és Barney összecsapása ígérkezik. Nehéz megjósolni, hogy a trófeát ki szerzi majd meg, hiszen Van Gerwen és Anderson is jó formát mutatott a tavasszal, de természetesen Taylor, Lewis és Barneveld is favoritnak számít.

Lewisra egyébként különösen érdemes lesz odafigyelni, hiszen ő már a napokban megérkezett Japánba és Softon dobott egymás után két 9 nyilas kiszállót. Ezek után elgondolkodtató a 9.25-ös (@ TippmixPro) szorzója...

Ki nyeri a 2015-ös Japan Darts Masterst? - a     szorzói
Játékos Odds
Michael van Gerwen 2.55
Phil Taylor 3.85
Gary Anderson 4.60
Adrian Lewis 9.25
James Wade 16.75
Peter Wright 17.50
Raymond van Barneveld 21.00
Stephen Bunting 26.00
Darts-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!