Protipp

Remekül debütáltak rookie tippmestereink az új rendszerben

Címkék:

Eredményes volt a Logibet első hete, rookie és junior tippmestereink is profitot termeltek.

Mint arról oldalunkon is beszámoltunk, a Protipp megújult, elindítottuk új felületünket a Logibet-et. Az új oldal számtalan előnnyel bír a felhasználóink és a tippmestereink számára egyaránt. A senior és a junior kategória alá bekerültek a rookie tippmesterek, akiknek tippjei szintén megvásárolhatóak.

A múlt héten indult új kategória legjobbjai eredményesen debütáltak, hiszen már az első héten 7.6 egység profitot termeltek, amely 6.67%-os ROI-nak felel meg. A legaktívabb újoncunk WBT, aki hét tippjéből ötöt is behúzott. De szép profitot termelt a junior kategóriában is már bizonyító Cesc18 is. Rookie tippmestereinkre most különösen is megéri feliratkozni, hiszen egy tipp mindössze 3 kreditbe kerül, ráadásul csoportos feliratkozás esetén 2 kreditért kaphatjátok meg ezeket a tippeket.

Ami senior tippmestereinket illeti, mindössze egyetlen tippet adtak fel legjobbjaink, a juniorok azonban szintén profitot szállítottak az első, még csonka héten.

Az előttünk álló hétben tovább folytatódnak a Wimbledonra felkészítő füves pályás tornák, hajrájához érkezik a Copa América, valamint a női labdarúgó-világbajnokság, valamint tovább folytatódik az MLB-szezon is. Heti előzetesünkből megtudhatjátok, mi mely eseményeket várjuk a legjobban.

Tippárak a logibet.com-on
Tippmesterek csoportjai Ár/tipp feliratkozás nélkül Ár/tipp csoportos feliratkozással Kedvezmény
Rookie 3 kredit 2 kredit 33%
Junior 10 kredit 8 kredit 20%
Senior 15 kredit 13 kredit 13%
Master 20 kredit 18 kredit 10%

A Logibet fejlesztéseit folyamatosan végezzük, örömmel fogadjuk javaslataitokat az info@logibet.com-on.

Ez vár rád a logibet.com-on!

  • magyar és (hamarosan) nemzetközi tippmesterek -> nagyobb választék

  • angolul is elérhető -> nemzetközi platform

  • több szűrési lehetőség -> nagyobb szabadság a tippvásárlás során

  • többféle feliratkozási lehetőség -> még több kedvezmény