Protipp

Döntetlenre végeztünk a bukik ellen

  • hatharom.com

A protipp-rendszer követői ezúttal egy kevésbé mozgalmas héten vannak túl, melynek végén minimális mínusz könyvelhettünk el.

Protipp - 23. hét
2015-06-01 00:00;2015-06-08 00:00;1;0
Így állunk egész évben
2015-01-01 00:00;2015-06-08 00:00;1;1

Igen csendes hetet zártunk

Érezhetően beköszöntött a nyári pangás, hiszen a topligák végeztével valamelyest csökkent a fogadható események száma. Június első hetében 13 leadott tippünkből 7 jött be, ám az 1.82-es oddsátlagnak köszönhetően ez -0.44 egységes veszteséget generált, ami -0.67%-os ROI-nak felel meg. Az előző heti gyönyörű zárással ellentétben ezúttal a hét második fele sikerült gyengébben, az első nyolc tippünkből ugyanis még hat jött. A héten ismét Tomihmv volt a legeredményesebb tipster, ő három tippjével 5 egység feletti profitot generált. Ha nem akarsz lemaradni Tomihmv tippjeiről, iratkozz fel itt!

Így állunk az évben

A 2015-ös statisztikán a csendesebb hétnek köszönhetően nem változott sokat. Idén 732 tipp után 387 nyertes tippel, azaz 52,94%-os találati aránnyal áll a protipp rendszer, és az +55,26 egységnyi profit +1,48%-os ROI-nak felel meg. Profit tekintetében a 2015-ös eredményeink egyelőre jócskán felülmúlják a 2014-es, azonos időszakban abszolvált számokat, profitunk közel a háromszorosa és a ROI is kétszerese a tavalyinak.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten főleg az U20-as világbajnoksággal, illetve a Roland Garros második hetével foglalkoztunk, de ahogy már megszokhattátok, női kézilabdára és MLB-re is ajánlottunk jó tippeket. Az előttünk álló néhány nap főleg az Európa-bajnoki selejtezők jegyében fog telni, de a 11-én kezdődő Copa América és az éppen zajló U20-as labdarúgó-vb is profittal kecsegtet. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson Tomihmv tippje végzett az élen, aki a tartalékos Győri ETO ellen várt debreceni gólzáport, amely nem is maradt el. A Loki legalább három gólja 2.62-szeres szorzóval volt fogadható.

Szavazz a 23. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: