Heti műsor

Barcelona vagy Juventus? Ez a kérdés, válasszatok!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Barca vagy Juve?

A hét rangadói

A hét, de talán az év legjobban várt mérkőzésre szombaton kerül sor, amikor is a Berlinben rendezendő Bajnokok Ligája fináléjában a Barcelona a Juventusszal találkozik. A felek legutóbb a 2002-2003-as BL-szezonban találkoztak a negyeddöntőben, ahol az oda-visszavágós párharcból a torinóiak jöttek ki jobban, s végül egészen a fináléig meneteltek, ahol a Milan ellen maradtak alul.

A felek bombaformában vannak, azonban a bukmékerek szerint a finálé esélyese toronymagasan a katalán sztárcsapat. Lionel Messiékre 1.61-szeres pénzért fogadhatunk háromesélyben, míg a Juventusra 5.50-szeres szorzót sem restek kínálni az oddsmesterek. Ezek után nem meglepő, hogy a Barcelonára mindössze 1.36-szoros oddson lehet fogadni, hogy megnyeri a BL-t. A fogadóirodák ugyanakkor kevés gólt várnak, három találat esetén speciel megduplázhatnánk feltett tétünket.

[1958908] 2015-06-06 20:45:00 Juventus - Barcelonax;

A magyar futball szezonból egy mérkőzés még hátravan, nevezetesen a Ligakupa fináléja, ahol szerdán a Debrecen és a Ferencváros találkozik, méghozzá Debrecenben a Nagyerdei Stadionban. A fővárosiak jobb formában vannak, ugyanakkor a Loki mindig felszívja magát, ha a zöld-fehérekkel találkozik. Már csak ezért is kiegyensúlyozott döntőre számíthatunk, és akkor a felek utóbbi három egymás elleni találkozójáról nem is beszéltünk, amelyek döntetlenekkel értek véget. A bukmékerek nagyjából egálra hozták ki a szorzókat, egy hajszállal a hazai pályán játszó Lokit favorizálják.

[1968481] 2015-06-05 18:00:00 Magyarország - Litvániax;

A héten Dárdai Pál válogatottja gőzerővel készül a június 13-án, Finnországban megrendezésre kerülő Európa-bajnoki selejtezőre. Az edzések mellett felkészülési mérkőzés is szerepel a programban ezen a héten, válogatottunk pénteken, Debrecenben, Litvánia legjobbjait látja vendégül. Legutóbb 2010-ben, szintén edzőmérkőzésen, Székesfehérváron találkoztunk a balti állam válogatottjával, akkor 2-0-ra győztünk. Most is mi vagyunk a mérkőzés favoritjai, szorzók viszont még nem érhetőek el a találkozót illetően, mihelyst elérhetőek lesznek, azonnal közölni fogjuk oldalunkon.

A héten kiderül, hogy van-e jövőképe a magyar labdarúgásnak. - Fotó: mlsz.hu

Megkezdi szereplését a magyar U20-as válogatott a világbajnokságon

Hétfőn - magyar idő szerint - reggel hat órakor Észak-Korea válogatottja ellen megkezdte szereplését az U20-as labdarúgó válogatottunk az Új-Zélandon megrendezésre kerülő világbajnokságon. A mieink az ázsiaiakon kívül Brazíliával és Nigériával kerültek egy csoportba, ahonnan az első kettő automatikusan továbbjut, míg a harmadik pozíció is kvalifikációt érhet az egyenes kieséses szakaszba, de ez függ a többi csoport eredményétől is. Bernd Storck vezette fiatalokra tehát komoly erőpróba vár a héten, a válogatott teljesítménye nagyjából előrevetítheti azt, hogy van-e jövője a magyar labdarúgásnak. A brazilokkal egyébiránt csütörtök reggel 9-kor, míg az afrikaiakkal vasárnap reggel 7-kor találkozunk, mindkét kezdési időpont magyar idő szerint értendő.

Bajnokot avatnak Párizsban

A héten véget ér a szezon második Grand Slam-viadala, a francia nyílt teniszbajnokság. A férfiaknál a két nagy rivális, a világelső Novak Djokovics és a címvédő Rafael Nadal is magabiztosan vette eddig az akadályokat, de versenyben van még a wimbledoni bajnok Andy Murray és a 2009-es győztes Roger Federer is, szóval kiváló második hét vár ránk. A hölgyeknél is izgalmasan alakul a csata a trófeáért, eddig ugyanis a topfavoritok közül egyedül a román Simona Halep búcsúzott. Továbbra is a Protipp-rendszerünkben és a fórumban érhetőek el a tornára vonatkozó tippjeink.

Amire még érdemes figyelni

Európában gyakorlatilag véget ért a 2014-2015-ös futballidény, jön az uborkaszezon. Azonban az év ezen időszakában rengeteg edzőmérkőzést játszanak a csapatok, ahol a bukik figyelmetlensége miatt jókora nyereményre lehet szert tenni, illetve válogatott barátságos találkozókra is sor kerül. Természetesen a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerünkben, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos heti előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!

A hatharom.com élő közvetítései a héten:
Dátum Sportág Esemény Kezdés
06.06. Labdarúgás Barcelona-Juventus 20:45