Protipp

A hétvégi zöldhullám jelentős pluszt termelt

  • hatharom.com

A protipp-rendszer követői egy újabb mozgalmas héten vannak túl, melynek végén profitot könyvelhettek el. Lássuk, ezúttal mivel lehetett megfogni a bukikat!

Protipp - 22. hét
2015-05-25 00:00;2015-06-01 00:00;1;0
Így állunk egész évben
2015-01-01 00:00;2015-06-01 00:00;1;1

Nagyon szép hetet zártunk

Köszönhetően a hét második felében látott parádés teljesítménynek (17 tippből 14 nyertes), 21.18 egységnyi profittal zártak tippmestereink, ami 11.15%-os ROI-t eredményezett - ez a mérleg idén a dobogó harmadik fokára fér fel. Ezúttal az OTP BANK Liga és az NB II záró fordulója jelentette fő bevételi forrást, a két bajnokságban összesen tíz tippünk volt, amiből kilenc be is jött. A múlt héthez hasonlóan ezúttal is Tomihmv brillírozott, csak ő több, mint 19 egységgel jártul hozzá az összterméshez. Senior tippmesterünk ezzel karrierje egyik legjobb hónapját zárta, 55.29 egységnyi profit mellett 21.43%-os ROI-t termelt ki májusban. Ha nem akarsz lemaradni Tomihmv tippjeiről, iratkozz fel itt!

Így állunk az évben

2015-ös statisztikáink a remek hétnek köszönhetően tovább javult. Idén 718 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 380 nyertes tippel, azaz 52,92%-os találati aránnyal bírnak, és +55,70 egység profittal állnak, ami +1,52%-os ROI-t jelent. Profit tekintetében 2015-ös eredmények így már lényegesen felülmúlják a tavalyi év azonos időszakának eredményét. A több tipp nagyobb sikerszázalékot, magasabb profitot és nagyobb ROI-t is eredményezett 2015 első öt havában.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a már jól megszokott sportágak mellett kiemelt jelentőséget kaptak az baseballtippek, amelyből varin igen jó hetet zárt, hiszen hét tippjéből hat is bejött. De mint írtuk, a legnépszerűbb portéka talán az NB I volt a hétvégén, hiszen például a DVSC-Győr, illetve a Diósgyőr-MTK-ra is több tipp érkezett tippmestereinktől. A héten a topligák lezárásával főleg a Roland Garros második hetére, a Bajnokok Ligája döntőjére, illetve az MLB-szezonra koncentrálunk majd, de az éppen zajló U20-as vb mérkőzéseiből is szemezgetünk. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson mr.blonde tippje végzett az élen, aki a Magyar Kupa döntőjében várt ferencvárosi sikert. A zöld-fehérek a nehézkes első félidő után igazi gálaműsort rendeztek, így tippmesterünk 2.05-ös szorzója rendkívül sima, 4-0-s eredménnyel hozott pénzt a konyhára.

Szavazz a 22. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: