Real Madrid

Csapattársai ignorálják Bale-t - Coleman

Wales válogatottjának vezetőedzője szerint nem csak Ronaldo, az egész Real Madrid Gareth Bale ellen van.

Gyenge idényt zárt a Real Madridban Gareth Bale - legalábbis a szurkolók egy része szerint. Máshol alighanem elég lenne 48 meccsen 17 gól és 12 gólpassz, de a spanyol fővárosban többet vártak minden idők legdrágább játékosától. Chris Coleman szerint igazságtalanul bánnak játékosával a klubcsapatában.

"Nagyon keményen kritizálták a Juventus elleni első meccset követően, de egyszerűen nem passzoltak neki a játékostársak, hiába volt sokszor jó helyzetben. Felhívott a segítőm, Osian Robert és mondtam neki, hogy tudom, mit szeretne mondani, egyszerűen nem adják neki oda a labdát. Ez nem Ancelotti hibája, kizárólag a játékosoké, akik a pályán vannak. De itt nem csak Cristiano Ronaldóról van szó, meglepő volt, mennyire nem vették bele a támadójátékba Bale-t. A Real idény végére teljesen szétesett, nem volt tartása, ezt pedig többek közt Bale szenvedte meg".

A bukik szerint Bale a barátságtalan környezet ellenére is a hispán fővárosban kezdi meg a szezont. Amennyiben viszont távozik a walesi támadó, szinte biztos, hogy Manchester lesz a végállomá.

Melyik csapat játékosa lesz szeptember 1-jén Gareth Bale?
 
Real Madrid 1.35
Manchester United 2.00
Chelsea 15.00
Bayern München 21.00
Manchester City 21.00
PSG 26.00