Bajnokok Ligája

Tisztes bajor búcsú - a Barcelona az első döntős

A Barcelona hamar eldöntötte a továbbjutás kérdését, de a bajorok nagyot küzdve legalább széppé tették a visszavágót.

Egyik edző sem változtatott a barcelonai kezdőjén, így attól a cserétől eltekintve, hogy Bernat ezúttal a védelemben kezdett és nem a középpályán, minden változatlan maradt az egy héttel ezelőttihez képest.

Nagy elánnal kezdett a Bayern München, de Rakitic révén a Barcáé volt az első kimaradt ziccer. A 7. perc viszont rögtön meg is hozta az első bajor gólt: Xabi Alonso szögleténél nagyon elfeledkeztek Mehdi Benatiáról, akinek szinte felugrania sem kellett, hogy a kapuba bólintson. Maradt támadásban a Guardiola-sereg, de a 15. percben jött az MSN. A sorrend is a betűknek megfelelő volt, Messi ugratta ki Suárezt, aki kihagyhatatlan helyzetbe hozta Neymart, ő pedig négy gólra lökte a továbbjutástól a hazaiakat. A 30. percben aztán minden eldőlt: ismét Suárez-gólpassz, ismét Neymar-gól, ismét gyatra Bayern-védekezés. A mérkőzés harmadához érve tehát már öt volt a bajorok hátránya, így a második félidőre csupán az maradt a kérdés, hogy kettős vereséggel esik-e ki a Bayern.

A fordulás után tizenöt percig csak mezőnyfutballt láthattunk, de Lewandowski révén sikerült kiegyenlítenie a Bayern Münchennek, míg végül a fordítás is összejött nekik Thomas Müllernek köszönhetően. 16 perce maradt a németeknek még három gólra és becsületükre váljék, hogy mindent megtettek ezért - hajtottak, küzdöttek, mentek előre, ám az eredmény nem változott.

Nagyjából nyolc percig úgy tűnt, lesz izgalom a visszavágón, mert rögtön a meccs elején betalált és támadásban is maradt a Bayern. A szupertrió azonban hamar kijózanító pofonokkal tudatta a hazai hívekkel, itt bizony nem történik csoda. A Barcelona továbbjutásához kétség sem férhet, de a bajorok szép búcsúja is teljesen megérdemelt. Döntős a Barca 5-3-as összesítéssel!

[1958905] 2015-05-12 20:45:00 Bayern München - Barcelonax;
Percről percre: Bayern München-Barcelonax
  • Pro
    varin
    2015. május 11., Hétfő 12:41

    Bajnokok Ligája | Bayern Munich-Barcelona

    2015. május 12., Kedd 20:45
    • Ország:Nemzetközi
    • Fogadás típusa:Over/Under
    • Tipp:Over 1
    • Időszak:Első félidős fogadás
    • Odds:1.72
    • Eddig éri meg:1.61
    • Tét:6
    • INDOKLÁS:

      Nincs vesztenivalója már a Bayernnek a Barcelona ellen, szinte reménytelen helyzetben vannak ugyanis. 0-3-ról indulva az az egyetlen esélyük, ha nekitámadnak a katalánoknak, mivel a stabil barcelonai védelem ellen nem lehet óvatosan játszani. Nyíltan, agresszívan kell pályára lépjenek a németek, ha továbbjutási álmokat szövögetnek. Hiába tudják Guardioláék is, hogy egy bekapott gól mindent eldöntene, az első perctől rohamozniuk kell, ami kedvezhet a Barcelona gyors, életveszélyes kontráinak. Láthattuk az első meccsen is, hogy milyen simán tudták néha kipasszolni a bizonytalan német védelmet.

      Látványos, gólgazdag, jó meccset várok, a németek nem tehetik meg, hogy meg sem próbálnak hazai környezetben továbbjutni. Nem hiszem, hogy erre lenne bármi esélyük egyébként, de az tény, hogy a média nagyon lesajnálja őket, pedig azért tudhatjuk, hogy nem egy rossz csapat ez a BM.

      Szerintem látunk egy gólváltást az első félidőben és ezzel jönni fog a tippem, de arra szinte semmi esélyt nem látok egy ilyen visszavágón, hogy 0-0-val forduljanak a csapatok. Egy gól esetén push, a tétünk visszajár.

    • Eredmény:

      3 - 2( 1 - 2)

    • kimenetel
      Nyereség
    • 4.32