Heti műsor

A Real Madridon a világ szeme

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Real Madridnak le kell győznie a Juventust a fináléért.

A hét rangadói

A keddi, Bayern München-Barcelona mérkőzést 3-0-s előnyből várja a katalán sztárcsapat, vagyis borítékolható, hogy ki jut be a felek közül a Bajnokok Ligája fináléjába. Igaz, a legutóbbi körben a bajorok 1-3-ról fordították meg párharcukat a Porto ellen, s a második meccsen 6-1-re diadalmaskodtak, ez a bravúr ezúttal aligha jön össze Pep Guardioláéknak, hiszen Lionel Messiék klasszisokkal jobbak, mint a portugálok. A találkozó esélyese, háromesélyben, egy hajszállal a hazai pályán játszó müncheniek, amely együttes továbbjutására 21-szeres pénzért fogadhatunk, míg a katalánokéra 1.015-szörösön. A találkozóról a hatharom.com élő, szöveges közvetítéssel jelentkezik.

[1958905] 2015-05-12 20:45:00 Bayern München - Barcelonax;

A szerdai BL-elődöntő odavágóján a Juventus lefocizta a Real Madridot, ám ezúttal a felek a spanyol fővárosban találkoznak, így vélhetően fordul majd a kocka, avagy a királyi gárda lesz fölényben. Az olaszok nagy eséllyel kőkeményen védekeznek majd, és mindent megtesznek azért, hogy csalják az időt, és kiejtsék a címvédőt, amely együttes a hétvégén gyakorlatilag elbukta a spanyol bajnokságot a Valencia elleni hazai döntetlennel. A Juventus 2-1-es előnyből várja a visszavágót, a bukmékereknél viszont mégis a Real Madrid a favorit, már ami a továbbjutó kilétét illeti, hiszen Cristiano Ronaldóékra 1.72-szeres, míg a Zebrákra 2.10-szeres pénzért fogadhatunk. A hatharom.com élő, szöveges közvetítésben számol be a találkozóról szerdán.

[1958907] 2015-05-13 20:45:00 Real Madrid - Juventusx;

A hétvége egyik legnagyobb rangadója kétségkívül a Manchester United-Arsenal találkozó lesz. A hazaiaknak gyakorlatilag már csak a presztízs, míg a vendégeknek az ezüstérem a tét a csúcsderbin. A felek közül az Ágyúsok várják jobb passzban a találkozót, ráadásul az FA-kupában a piros-fehérek nyerni tudtak az Old Traffordon március elején, vagyis ennek köszönhetően is a londoniak felé billen a mérleg nyelve. A bukik azonban máshogy gondolkodnak, náluk a Vörös Ördögök a favoritok, Louis van Gaalékra 2.50-szeres, míg Arséne Wenger legénységére 2.70-szeres pénzért lehet fogadni.

[1724344] 2015-05-17 17:00:00 Manchester United - Arsenalx;

Az Atlético idén is kibabrálhat a Barcelonával.

Az Atlético vagy a sztrájk dönt a spanyol bajnoki címről?

Az elmúlt szezonban az Atlético Madrid lett a spanyol bajnok, méghozzá úgy, hogy az utolsó fordulóban nem kapott ki a Camp Noúban a Barcelonától. Idén is a Matracosok dönthetnek a bajnoki címről Spanyolországban, ám ezúttal a katalánok vagy a városi riválisuk, a Real Madrid nyakába kerülhet az aranyérem. Már amennyiben lesz forduló a hétvégén Spanyolországban, ugyanis a tévéközvetítések jogdíjai miatt a szövetség és liga között kirobbant vita akár azt is eredményezheti, hogy a La Liga idei küzdelmei véget értek a hétvégén.

Amennyiben elmarad a hétvégére tervezett sztrájk, úgy lesz mérkőzés, amely akár végleg eldöntheti a bajnoki cím sorsát. Ha a fővárosiak nyernek, vagy legalább otthon tartják az egyik pontot, úgy a királyi gárda visszajöhet a táncba, viszont ha Lionel Messiék elviszik mind a három pontot a Vicente Calderón Stadionból, akkor a gránátvörös-kékek megnyerik a bajnokságot. Az 1X-re 2.10-szeres, míg a 2-esre 1.75-szörös szorzót kínálnak átlagosan a fogadóirodák. Érdemes megjegyezni, hogy a felek idén háromszor találkoztak egymással, s valamennyiszer a Barcelona tudott diadalmaskodni.

[1778397] 2015-05-17 19:00:00 Atlético Madrid - Barcelonax;

Rómában folytatódik a salakszezon

Spanyolországból Olaszországba teszi át székhelyét a teniszmezőny színe-java, hétfőtől ugyanis beindul a nagyüzem Rómában, a hölgyeknek Premier 5, míg az uraknak Masters kategóriájú tornát rendeznek. Ez a Roland Garros előtti utolsó nagy megmérettetés mindkét nem számára. A férfiaknál ez lesz az első salakos 1000-es viadal az idei szezonban, melyen a nagy négyes minden tagja, vagyis Novak Djokovics, Rafael Nadal, Roger Federer és Andy Murray is részt vesz. Azok után, hogy Madridban a brit nyert - pályafutása első salakpályás Masters győzelmét könyvelhette el -, gyakorlatilag megjósolhatatlan, hogy mi lesz az olasz földön. Ami biztos, hogy oldalunkon ismét számtalan tipp lesz elérhető, a fórumban és a Protipp-rendszerünkben is!

Amire még érdemes figyelni

Természetesen a többi országban és ligában is rendeznek jó pár labdarúgó-összecsapást, sőt még Európa Liga elődöntők is megrendezésre kerülnek, amely meccsek közül a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerünkben, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos heti előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!

A hatharom.com élő közvetítései a héten:
Dátum Sportág Esemény Kezdés
05.12. Labdarúgás Bayern München-Barcelona 20:45
05.13. Labdarúgás Real Madrid-Juventus 20:45