Protipp

A szeszélyes április sem tudott kibabrálni a tippmesterekkel

  • hatharom.com

A protipp-rendszer hűséges követői ismét egy nyertes hónapnak örülhettek, áprilisban tisztes profitot termeltek számukra a hatharom.com tippmesterei.

Protipp - Április
2015-04-01 00:00;2015-05-01 00:00;6;0

Ez történt áprilisban

Április hónap folyamán 133 tippet ajánlottak tippmestereink a Protipp-rendszerbe, amely átlagos mennyiségnek felel meg. Az év negyedik hónapjában 73 nyertes tippet kínáltak megvásárlásra a tippmesterek, és az 54,89%-os találati arány tisztes profitot eredményezett. Az elmúlt hónapban összesen 696 egység kockáztatása mellett a profit +20.58 egység lett, ami 2.96%-os ROI-nak felel meg.

Taroltak seniorjaink

A Protipp-rendszer szekerét ezúttal a senior tippmesterek húzták, Tomihmv és mr.blonde egyaránt kiemelkedően teljesített az elmúlt időszakban. Tomihmv közel 50 tippet ajánlott áprilisban, ezzel nemcsak a legtermékenyebb volt, de a legnagyobb profitot is ő szállította, több mint 60 százalékos találati aránya pedig önmagáért beszél. Mr.blonde két gyengébb hónap után talált rá ismét a nyerő ösvényére, 11,85%-os ROI-val a legmagasabb mutatót produkálta áprilisban az összes tippmestert figyelembe véve. Senior tippmestereink tippjeire egyenként is feliratkozhattok profiloldalaikon. Áprilisban új tippmestert is köszönthettünk a Protipp-rendszerben, csatix gyakornoki eredményeivel vívta ki a lehetőséget arra, hogy élesben mutassa meg rátermettségét a tippadás területén. A bemutatkozás nem sikerült túl fényesre junior tippmesterünk számára, azonban a focibajnokságok hajrájában rengeteg lehetősége adódik a javításra a következő hetekben.

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT!

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már másfél éve szállítja nektek a tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Légy te is Tippmester!

Azok számára, akik érzik magukban az erőt, hogy Tippmesterré váljanak, továbbra is nyitva áll a "gyakornoki program" lehetősége, melynek keretein belül megmutathatják, hogy mit is tudnak valójában! További részleteket arról, hogyan válhat valaki tippmesterré, ide kattintva tudhatsz meg!

Eddigi összesítések - 2015
1. Nem fagytunk le januárban
2. Lógó orral búcsúztattuk  a telet
3. Így győztük le a bukikat márciusban