Protipp

Sok tipp, kevés plusz az elmúlt hét mérlege

  • hatharom.com

A protipp-rendszer követői izgalmas héten vannak túl, melynek végén minimális pluszt könyvelhettek el.

Protipp - 18. hét
2015-04-27 00:00;2015-05-04 00:00;1;0
Így állunk egész évben
2015-01-01 00:00;2015-05-04 00:00;1;1

Ez történt az elmúlt héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 45 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 25 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 55,56%-os találati arányt jelentett. Ez a találati arány minimális nyereséggel párosult ezúttal, 1.46 egységnyi pluszt termeltek a tippmesterek, ami 0,62%-os ROI-t jelent. Ez elmúlt héten tomihmv teljesítménye volt kiemelkedő, senior tippmesterünk ontatta magából a nyerő tippeket, 11-4-es találati aránya önmagáért beszél. Különösen elemében volt a jégkorongban, ugyanis a hétvégén startoló A-csoportos vb-n hétből hat tippet is sikerre vitt!

Így állunk az évben

2015-ös statisztikáink változatlanul pozitív eredményeket mutatnak. Idén 554 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 298 nyertes tippel, azaz 53,79%-os találati aránnyal bírnak, és +62,27 egység profittal állnak, ami +2,21%-os ROI-t jelent. Ez a teljesítmény folyamatos profitabilitást jelent a Protipp-rendszer követőinek, a 2015-ben eddig eltelt négy hónapból három is pozitív eredményekkel zárult, és a hektikusra sikerült első májusi hétvége után sok tippre és sikeres folytatásra számíthatunk.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a szokásos sportágakkal találkozhattatok a kínálatban, a foci mellett volt kézilabda, kosárlabda, tenisz, jégkorong, kerékpár és snooker is az elemzések között. A háromnapos hétvégén zsákszámra kaphattátok a tippeket, a tippmesterek a fentebb említett jégkorong-vb mellett férfi kézilabda Eb-selejtezőkre, magyar és nemzetközi bajnoki meccsekre és a snooker-vb-re is ajánlottak fogadási opciókat. A héten ismét számtalan focimeccset rendeznek - hét közben Bajnokok Ligája- és Európa Liga-elődöntők következnek -, és folytatódik az A-csoportos jégkorong-vb is. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson mr.blonde tippje végzett az élen, aki a Ferencváos sima győzelmét jövendölte a Diósgyőr ellen az OTP Bank Ligában. A 3-0-s Fradi-győzelem 1.84-szoros oddsot ért, a -1.25-ös ázsiai hendikepes különbség már az első félidőben kialakult.

Szavazz a 18. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: