Protipp

Hektikus héten minimális veszteség

  • hatharom.com

A hatharom.com tippmesteri az elmúlt héten a mennyiségre helyezték a hangsúlyt, ami ezúttal nem párosult eredménnyel.

Protipp - 17. hét
2015-04-20 00:00;2015-04-27 00:00;1;0
Így állunk egész évben
2015-01-01 00:00;2015-04-27 00:00;1;1

Ez történt az elmúlt héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 44 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 22 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 50%-os találati arányt jelentett. Ez az arány az egy héttel ezelőtti statisztika megismétlése, azonban lényeges különbség, hogy amíg előzőleg minimális nyereséget könyvelhettünk el, addig ezúttal 10.49 egység veszteséget termeltek a tippmesterek, ami -4.44%-os ROI-t jelent. Ez elmúlt héten Cesc18 és mr.blonde teljesítménye volt kiemelkedő, mindketten vesztes tippekkel nyitottak hétfőn, majd szárnyalásba kezdtek, és szinte végig hibátlanul tippeltek.

Így állunk az évben

2015-ös statisztikáink változatlanul pozitív eredményeket mutatnak. Idén 509 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 273 nyertes tippel, azaz 53,63%-os találati aránnyal bírnak, és +60,81 egység profittal állnak, ami +2,36%-os ROI-t jelent. Nemrég új tippmesterrel bővült a stáb, csatix csatlakozásával már öten kínálják tippjeiket a protipp-rendszerben, így ezentúl hétről-hétre magasabb tippszám várható. Ezzel tovább csökkenthetjük az ingadozásokat, és már rövidebb távon is stabilizálhatjuk a folyamatos profittermelést.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a szokásos sportágakkal találkozhattatok a kínálatban, a foci mellett volt kézilabda, kosárlabda, tenisz, jégkorong, kerékpár és snooker is az elemzések között. A hétvégén ezúttal a kevésbé népszerűbb eseményeket preferálták a tippmesterek, de így is kaphattatok tippet a magyar jégkorong-válogatott lengyelek elleni, feljutásról döntő meccsére, a Fradi-DVTK NB I-es rangadóra vagy a Monaco hétvégi bajnokijára. A héten ismét számtalan focimeccset rendeznek - hétközi bajnoki találkozók és kupaderbik is szerepelnek a kínálatban -, illetve a magyar férfi kézilabda-válogatottunkra két Eb-selejtező mérkőzés is vár az oroszok ellen. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson Tomihmv tippje végzett az élen, aki azt jósolta, hogy a Kiel túl nagy falatot jelent a Szeged számára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján. A 32-23-as Kiel-siker a -5-ös ázsiai hendikepbe is simán belefért, ami 1.83-szeres oddsot ért, így könnyed profitot eredményezett a tippmesterünkkel tartóknak.

Szavazz a 17. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: