Bulvár

Női mellekre és elhalálozó szereplőkre is fogadhatunk a Trónok Harcában

  • Javi Moreno

A méltán népszerű sorozat a bukmékereket is időről időre megihleti, így kedvenc szereplőnk halálán még akár pénzt is kereshetünk.

Április 12-én elkezdődött a hihetetlenül népszerű Trónok Harca sorozat ötödik évada. Emberek milliói ültek remegve a televíziók, illetve a különböző torrentek előtt, hogy megkapják végre a betevő GoT-adagjukat. A sokszoros Emmy-díjas sorozat szülőatyját, George R. R. Martint azonban számtalan kritika érte már kegyetlensége miatt, az internet is tele van az őt érintő mémekkel.

Az egyik brit fogadóiroda odáig ment, hogy már oddsokat is kínált arra, hogy ki lesz az ötödik évad következő kiírt karaktere. A favorit a Stephen Dillane által játszott Stannis Baratheon volt 3-szoros szorzóval, míg Cersei Lannister 4-szeres oddson volt fogadható.

Jessica Bridge, az egyik iroda képviselője elmondta: "Senki sincs biztonságban az ötödik évadban, ami véresebbnek ígérkezik, mint bármelyik korábban. A fogadások egyelőre leginkább Stannis elbukására érkeztek be." De nem lehet nyugodt Alfie Allen sem, aki Theon Greyjoy-t alakítja a sorozatban. "Igen, aggódom, hogy meghalok-e vagy sem, mert ki kell fizetnem a számláimat" - viccelődött a színész.

Az esélyesek között találjuk még továbbá Petyr "Kisujj" Baelistht, Jaime Lannistert hétszeres oddsszal, míg Lord Varysra nyolcszoros pénzt fizetnének az irodák. A legnyugodtabb talán Emilia Clarke lehet, a Sárkányok Anyja ugyanis 101-szeres szorzójával egyelőre valószínűleg nem kell új állás után nézzen. Bár, ha Martin fejével gondolkozunk, miért is ne lehetne ő a következő áldozat?!

Ám a sorozat még valamiben erős, ez pedig a naturális ábrázolás - férfitársaim kedvéért fogalmazhattam volna úgy is, hogy "mellek, minden mennyiségben". Nos, a bátor játékosok korábban a Paddypowernél fogadhattak arra is, hogy 28.5-nél több vagy kevesebb pár női mell jelenik-e meg a teljes ötödik évadban, illetve ami a teljes meztelenséget illeti, 1.50 volt a szorzó, hogy látunk teljesen meztelen női testet a szezonban (szemből), míg a férfiaknál ez 1.57-es odds.