Protipp

Az óriási hajrá meghozta eredményét

  • hatharom.com

A protipp-rendszer elmúlt egy hetében a hullámvasutazás volt a jellemző, gyenge kezdés után a hétvégére lendültek igazán formába a tippmesterek.

Protipp - 15. hét
2015-04-06 00:00;2015-04-13 00:00;5;0
Így állunk egész évben
2015-01-01 00:00;2015-04-13 00:00;1;1

Ez történt az elmúlt héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 23 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 13 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 56,52%-os találati arányt jelentett. Az igen biztató statisztikai mutató ellenére eredménytelenül zárult az elmúlt hét nap a protipp-rendszerben, a tippmesterek mindössze 0.30 egység nyereséget termeltek, ami +0.24%-os ROI-t jelent. Ezúttal senior tippmestereink szállították a profitot, ők ellensúlyozták juniorjaink szerényebb teljesítményét. Az elmúlt héten kiemelkedőnek bizonyult a vasárnapi nap, amikor is kilenc tippből hét nyertes lett, erről ide kattintva bővebben is olvashattok!

Így állunk az évben

Természetesen a 2015-ös statisztikáink sem változtak az elmúlt hét nap eredményeként. Idén 435 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 236 nyertes tippel, azaz 54,25%-os találati aránnyal bírnak, és +70,27 egység profittál állnak, ami +3,21%-os ROI-t jelent. A tippmesterek stabilan tartják tehát nyerő formájukat idén is, ami köszönhető többek között a jó szelektálásnak, a helyes bankroll menedzsmentnek és az információk megfelelő kezelésének.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a szokásos sportágakkal találkozhattatok a kínálatban, a foci mellett volt kézilabda, kosárlabda, tenisz, darts és kerékpár is az elemzések között. Ráadásul a legnépszerűbb események kerültek górcső alá, kaptatok tippet többek között a Fradi-Újpest és a Manchester United-Manchester City rangadókra is. A héten ismét számtalan focimeccset rendeznek - többek között BL- és EL-negyeddöntőket -, illetve férfi kézilabdában kialakul a Final Four mezőnye, ahová akár két magyar együttes is bejuthat. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre! A hétközi európai kupameccsekkel ráadásul most protipp-krediteket is nyerhettek, amennyiben jól töltitek ki az alábbi szelvényt, és teljesítitek a részvételi feltételeket!

bajnokok-ligaja-europa-liga-2015-aprilis-14-16

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson mr.blonde tippje végzett az élen, aki a Kecskemét Győr elleni pontszerzését jósolta meg egy kis biztosítással. A döntetlennel zárult találkozón a Kecskemét-győzelem +1-es ázsiai hendikeppel megtámogatva 1.80-szeres oddsot ért, amely ismerve a győri együttes kaotikus helyzetét, igen jó befektetésnek bizonyult.

Szavazz a 15. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: