Protipp

Tisztes profittal ünnepeljük a húsvétot!

  • hatharom.com

A hatharom.com protipp-rendszerének követői elégedetten ünnepelhetik a húsvétot, a tippmesterek szép profitot szorgoskodtak össze a locsolópénz mellé.

Protipp - 14. hét
2015-03-30 00:00;2015-04-06 00:00;4;0
Így állunk az egész évben
2015-01-01 00:00;2015-04-06 00:00;1;1

Ez történt az elmúlt héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 31 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 18 fogadás bizonyult nyertesnek, ami nagyszerű, 58,06%-os találati arányt jelentett. Ilyen kiváló statisztikai mutató mellett nem lehetett kérdéses az eredmény, a tippmesterek 14.81 egység nyereséget termeltek, ami +9.03%-os ROI-t jelent. Három tippadónk is pluszban zárta a hetet, közülük is kiemelkedik Tomihmv, aki 10-7-es találati aránnyal abszolválta az elmúlt hét napot, így nem csak a legtöbb tipp fűződik a nevéhez, hanem a legnagyobb profitot is ő termelte.

Így állunk az évben

A 2015-ös statisztikáink áprilisra fordulva is stabilan pozitív egyenleget mutatnak. Idén 412 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 223 nyertes tippel, azaz 54,13%-os találati aránnyal bírnak, és +69,97 egység profittál állnak, ami +3,39%-os ROI-t jelent. A 2015-ös évre tehát nem lehet eddig panaszunk, ugyan akadnak hullámvölgyek teljesítményünkben, aki folyamatosan követi tippmestereinket, annak sportfogadó egyenlege is szépen hízik.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a labdarúgás és a tenisz vitte a prímet, emellett a szokásos sportágakkal találkozhattatok a kínálatban, volt kézilabda, kosárlabda, jégkorong és kerékpár is az elemzések között. A héten is számtalan focimeccset rendeznek, de kézilabdában és kosárlabdában is a megkezdődik a hajrá minden sorozatban, így egyre több rangadó köszön vissza a tippek között. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson Tomihmv tippje végzett az élen, aki Svájc sima győzelmét jósolta az Észtország elleni Eb-selejtezőn. A helvétek 3-0-s győzelme 1.73-szeres oddsot ért, a tipp ráadásul ingyenesen volt elérhető a protipp-rendszerben, így remélhetőleg minél többen profitáltatok belőle.

Szavazz a 14. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: