Protipp

Így győztük le a bukikat márciusban

  • hatharom.com

A protipp-rendszer követői márciusban nem panaszkodhattak, a tippmesterek ezúttal is pluszos hónapot tudhatnak maguk mögött.

Protipp - Március
2015-03-01 00:00;2015-04-01 00:00;6;0

Ez történt márciusban

Március hónap folyamán pontosan ugyanannyi tippet ajánlottak tippmestereink mint februárban (118) azonban minőségi különbség mutatkozott az eredményességben. A tavasz első hónapjában 62 nyertes tippet ajánlottak tippmestereink szemben a februári 55-tel, és az 52,54%-os találati arány pozitív szaldót eredményezett. A tippmesterek összesen 593 egységet tettek kockára, a profit pedig +13.28 egység lett, ami 2.24%-os ROI-val párosult.

Nem volt könnyű dolgunk

A tippmestereink közül ezúttal Cesc18 teljesítménye emelkedett ki, aki az elmúlt időszakban parádés formában tippel. Márciusban 29 tippel jelentkezett az egyéni sportok szakértője, a 65 százalékkos találati arány és a 14,47%-os ROI pedig önmagáért beszél. Cipolla, Tomihmv és mr.blonde viszonylag csendesebb hónapon vannak túl, hullámhegyek és -völgyek jellemezték a teljesítményüket, és mindhármukról elmondható, hogy stagnáltak márciusban. A márciusi profit ugyan nem túl vaskos, azonban minden egység plusznak örülni kell az év ezen szakaszában, ugyanis a legtöbb sportágban ez a főszezon. A bukik a legtöbb sportágban jól felmérték az erőviszonyokat, megfelelően és gyorsan reagálnak az aktuális történésekre, így különösen nehéz dolga van ilyenkor a tippmestereknek, ha túl szeretnének járni a fogadóirodák eszén. Összességében egy sikeres hónapon vagyunk túl, főleg azok után hogy elég nagy mínuszban is jártak a tippmesterek, azonban sikerült visszakapaszkodniuk, és egyelőre úgy tűnik, hogy a jó forma áprilisban is kitart.

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT!

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Légy te is Tippmester!

Azok számára, akik érzik magukban az erőt, hogy Tippmesterré váljanak, továbbra is nyitva áll a "gyakornoki program" lehetősége, melynek keretein belül megmutathatják, hogy mit is tudnak valójában! További részleteket arról, hogyan válhat valaki tippmesterré, ide kattintva tudhatsz meg!

Eddigi összesítések - 2015
1. Nem fagytunk le januárban
2. Lógó orral búcsúztattuk  a telet