Szerencsejáték-ipar

283 milliárdszoros odds? Van, akinek bejött!

  • Javi Moreno

Egy brit házaspár két éven belül kétszer is megnyerte az EuroMillions főnyereményét. A fogadóirodák szerint nem sok kevésbé valószínű esemény van a világon.

Mi az esélye annak, hogy Elvis Presley még él? 50000 az 1-hez. Mi az esélye annak, hogy Anglia megnyerni a következő három világbajnokságot? 2500 az 1-hez. Na, és annak, hogy az egyik legnépszerűbb lottón, az EuroMillions játékon valaki kétszer is megnyerje a fődíjat, vagyis egymillió eurót? Több, mint 283 milliárd az 1-hez.

David és Kathleen Long azonban elhitte, hogy sikerülhet és 2013 júliusa után ismételten sikerült megnyerniük a szép kis összeget. "Mindig is hittünk benne, hogy nyerhetünk. Egyszerűen tudtuk, hogy szerencsénk lesz. Aztán szombat este leültem ellenőrizni a számokat és először el sem akartam hinni, amit látok. Szóltam a feleségemnek, hogy nézze meg ő is, az ellenőrzés pedig éveknek tűnt. Majd ezt mondta nekem: te megmondtad, hogy újra sikerülni fog és így is lett" - nyilatkozta David.

"Egészen hihetetlen, hogy valaki olyan szerencsés legyen, hogy kétszer megnyeri a lottót. Elképzelhetik, hogy akik egyszer megnyerik, mekkora sokkban vannak órákig. De akik kétszer..." - nyilatkozta egy szóvivő. A Scounthorpe-i házaspár egyébként a pénz mellett még egy Jaguarral is gazdagodott.

Dolgok, amelyekre nagyobb az esély, mint kétszer megnyerni az EuroMillions-t
David Beckham lesz a következő James Bond
David Cameron miniszterelnök nyerni a 2016-os olimpián a százméteres síkfutást
Vilmos és Kate első gyereke lesz az angol labdarúgó-, rögbi- és krikett-válogatott csapatkapitánya, valamint megnyeri a Wimbledont is teniszben
Elvist 2015-ben élve találják meg
Anglia megnyerni a következő három vb-t