Protipp

Alulról súrolták a nullát a tippmesterek

  • hatharom.com

Nagyobb ingadozás nélkül telt az elmúlt hét a hatharom.com protipp-rendszerében, profit nélkül zártak a tippmesterek.

Protipp - 13. hét
2015-03-23 00:00;2015-03-30 00:00;1;0
Így állunk az egész évben
2015-01-01 00:00;2015-03-30 00:00;1;1

Ez történt az elmúlt héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 23 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 12 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 52,17%-os találati arányt jelentett, ami az átlagosnál valamivel gyengébbnek mondható. A fenti statisztikák minimális, 3.86 egység veszteséget eredményeztek, ami -3,42%-os ROI-t jelent. Az elmúlt hét napban nem akadt kiemelkedő teljesítmény a tippmesterek között, általánosságban a stagnálás volt jellemző mind a juniorok mind a seniorok esetében.

Így állunk az évben

A 2015-ös eredményeinkre nem volt hatással az elmúlt hét, továbbra is szép profitot könyvelhetünk el az év első negyedének végéhez közeledve. Idén 381 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 205 nyertes tippel, azaz 53,81%-os találati aránnyal bírnak, és 1903 egység megforgatása után +55,17 egység profittál állnak, ami +2,90%-os ROI-t jelent. Kijelenthetjük tehát, hogy eredményes első negyedévet zár a protipp 2015-ben, ami lendületet adhat a még sikeresebb folytatáshoz.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az Eb-selejtezők hetén ismét a foci vitte a prímet az ajánlatok között, azonban szokás szerint kézilabdával, kosárlabdával, tenisszel és kerékpárral is találkozhattatok az elemzések között. A szezon hajrájához közeledve a focirajongók egyre több kiélezett összecsapásra számíthatnak, a teniszidény pedig eddig is sok profittal örvendeztette meg a protipp követőit, így izgatottan várjuk a folytatást. Ha kíváncsi vagy, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattints beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson mr.blonde tippje végzett az élen, aki a honi NB II-ben tippelte meg a Balmazújváros győzelmét az Ajka ellen, ami döntetlen esetén tét visszajár opcióval is 2.10-szeres oddsot ért.

Szavazz a 13. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: