Bulvár

Kaszálhatunk, ha Joffrey lesz az új trónörökös

  • Javi Moreno

Április közepére várja második gyermekét Kate és William. A fogadóirodák szerint lány lesz és Elizabethnek fogják hívni.

2014 szeptemberében jelentették be, hogy 13 hónappal az első gyermekük születése után ismét babát vár a cambridge-i hercegnő, Kate Middleton és férje, William herceg. Hogy, hogy nem, akár az új jövevény nevére is fogadhatunk több ismert fogadóirodánál is.

Hogy George hercegnek kisöccse vagy kishúga lesz, azt egyelőre nem tudni, de a fogadóirodák egy leánygyermekre tippelnek az oddsok alapján. Az egyik brit buki például arról számolt be, hogy ötször akkora tét érkezett be arra, hogy kislány érkezik, mint arra, hogy kisfiú. Amennyiben George fiútestvért kap, úgy a legvalószínűbb opció a James (11.00), illetve az Arthur (11.00), míg a lánynevek között az Elizabeth az egyértelmű favorit (4.00), de néhány irodánál szokatlanul magas tét érkezett be az Alice (10.00) keresztnévre is.

Nem véletlen azonban, hogy az Elizabeth név a favorit - véli Pamela Redmond Satran, babanevekkel foglalkozó szakértő: "Nem nehéz észrevenni, miért van erre a legnagyobb esély. Nem csak a jelenlegi királynő neve Elizabeth, aki ráadásul William nagymamája, de korábban is volt öt angol, egy skót királynő, illetve számos hercegnő is. Logikus döntés lenne tehát, hogy amennyiben Kate leányt szül, úgy Elizabeth lesz a neve - éppen ezért remélem, hogy nem Elizabeth lesz. Olyan unalmas lenne..."

A szakértő szerint két sötét lóra van kilátás - Alexandra és Helena, amennyiben pedig fiú lesz, ő az Arthurt favorizálná a James ellenében, annak eredeti jelentése (kiszorító) miatt.

Ami az outsider opciókat illeti, ha Vilmosék sok Trónok Harcát néznek és mondjuk Joffrey-nak nevezik el a gyermeket, 501-szeres pénzt nyerhetünk, ha a királyi család Beatles-t hallgat éppen a névválasztáson filózva és Ringo lesz a kicsi neve, akkor szintén 501-szeres pénzhez juthatunk, de egyéb vicces opciókra is kínálnak szorzót a bukik: Romeo (1001), Chardonnay (501), Mercedes (501), Tyrone (101).

Vicces lenne... :)

Egy másik irodánál pedig fogadhatunk akár arra is, hogy hány órakor születik a gyermek, milyen méretekkel, melyik nap és az első fotókon ki tartja majd kezében a csecsemőt.

Hogy fogják hívni a következő királyi gyermeket?
Oddsok
Elizabeth 4.00
Charlotte 7.00
Alice 10.00
James 11.00
Arthur 11.00
Victoria 12.00
Mary 12.00
Diana 12.00