Protipp

Elkapták a fonalat a tippmesterek

  • hatharom.com

A Protipp követői ismét elégedetten dörzsölhették a tenyereiket, az elmúlt héten busás hasznot realizálhatott az, aki tippmestereinkkel tartott.

Protipp - 12. hét
2015-03-16 00:00;2015-03-23 00:00;1;0
Így állunk az egész évben
2015-01-01 00:00;2015-03-23 00:00;1;1

Ez történt az elmúlt héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 38 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 23 fogadás bizonyult nyertesnek, ami pazar, 60,53%-os találati arányt jelentett, ezzel az utóbbi időszak legeredményesebb hetét tudhatjuk magunk mögött. A viszonylag magas tippszám ezúttal kifizetődőnek bizonyult, aki az összes tippet megjátszotta az elmúlt héten, összesen 28.82 egység nyereséget könyvelhetett el, ami nagyszerű, +14,86%-os ROI-t jelent. Mind a junior mind a senior tippmesterek jól teljesítettek az elmúlt hét napban, közülük is kiemelkedik Tomihmv eredménysora, aki elérte az ezres álomhatárt a protippben, a jubileumot pedig méltóképpen ünnepelte meg. A 10-4-1-es találati arány önmagáért beszél, ráadásul a legnagyobbat is az ő tippjével kaszálhatták a protipp felhasználói.

Így állunk az évben

Az elmúlt hétnek is köszönhetően a 2015-ös eredményeink nagyon biztatóan alakulnak, a tippmesterek jelentős profitot termeltek. Idén 358 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 193 nyertes tippel, azaz 53,91%-os találati aránnyal bírnak, és +59,03 egység profittál állnak, ami +3,30%-os ROI-t jelent. Aki tehát az összes tippünket megjátszotta 2015-ben, vastagon pluszos, ami - a 2014-es esztendőt figyelembe véve - az év ezen szakaszában remek teljesítménynek mondható.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten ismét a foci vitte a prímet az ajánlatok között - többek között kaptatok tippet BL- és EL-meccsekre is -, azonban szokás szerint kézilabdával, kosárlabdával, téli sportokkal, tenisszel, kerékpárral, sőt dartsszal is találkozhattatok az elemzések között. Ezen a héten a tippmestereknek ismét lesz miből válogatniuk - többek között nemzeti tizenegyünk is pályára lép Eb-selejtezőn. Ha kíváncsi vagy, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattints beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson Tomihmv tippje végzett az élen, akinek Tőzsér Dánielék bajnoki győzelmére ajánlott tippje - szó szerint - egy percig sem forgott veszélyben. A Watfordnak a tartalékos Reading felett aratott győzelme 1.78-szoros oddsot ért.

Szavazz a 12. forduló tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: