El Clásico

Tippmesteri és szerkesztői vélemények a Barcelona-Real Madridról

  • hatharom.com

Vasárnap El Clásico, ebből az alkalomból pedig a hatharom.com tippmesterei és szerkesztői is véleményt formáltak az esélyekről és a bajnoki cím sorsáról.

Ki ne tudná, vasárnap este Barcelona-Real Madrid! Az elmúlt években akadt néhány olyan alkalom, amikor már nem volt igazán nagy tétje a találkozónak, hiszen egyik vagy másik csapat tetemes előnyt kovácsolt magának a kettejük tavaszi csatájára, ám 2015-ben ez egészen biztosan nem így van. 27 forduló elteltével a katalánok előnye egy egység, így mindkét félnek hihetetlenül fontos lenne a három pont begyűjtése. Ahogy a hatharom.com olvasói megszokhatták, az ilyen kiemelt fontosságú találkozók előtt tippmestereink és szerkesztőink is örömmel mondanak véleményt a rangadóról, felhívva esetleg az olvasótábor figyelmét egy-egy értékesebb oddsra.

A Barcelona és a Real Madrid hátralévő meccsei
Barcelona Real Madrid
Real Madrid @Barcelona
@Celta Vigo Granada
Almeria @Rayo Vallecano
@Sevilla Eibar
Valencia Málaga
@Espanyol @Celta Vigo
Getafe Almeria
@Cordoba @Sevilla
Real Sociedad Valencia
@Atlético Madrid @Espanyol
Deportivo Getafe
@: idegenben

Két kérdésre kerestük ezúttal a választ:

- Milyen eredménnyel zárul a mérkőzés?

- Bármi is legyen a végeredmény, látva a két csapat sorsolását, azzal eldőlhet a bajnoki cím sorsa?

Javi Moreno: Annyira minden a Barcelona mellett szól, hogy szinte ez a legnagyobb érv amellett, hogy a katalánok nem fogják ilyen simán behúzni a három pontot. Kár lenne bármilyen Messi-CR7 párharcról beszélni, hiszen mindkét oldalon klasszis trió rohamozza majd az ellenfél kapuját, a meccset pedig az fogja eldönteni, melyik nagyágyú fog ki extra napot - de ez ugyanúgy lehet akár Neymar, Suárez vagy Bale, ahogy a két zseni.

Egyik csapat számára sem lenne katasztrófa a döntetlen, ugyanakkor én úgy hiszem, a vesztes fél elbúcsúzhat a bajnoki álmaitól. Tehát utóbbi kérdésre a válaszom: igen, aki nyer, az bajnok lesz.

500 euró értékben osztunk ki Protippkrediteket! Ezen a hétvégén tehát különösen megéri tippelni a legnagyobb rangadókra, köztük a Barcelona-Real Madridra. Részletek ITT.

Cipolla: Nehéz a Realra fogadni az utóbbi hetek után, de a sérültek felépülnek a meccsre, így azért jobbak lehetnek, bár nagy kérdés, hogy milyen állapotba tér vissza James Rodríguez. Ramosszal hátul stabilabbak lesznek, de az El Clásicón mindig potyognak a gólok, így most is várható pár hazai gól. Barcánál elől összeálltak nagyon jól, Suarez is már rugdossa a gólokat szép számmal és a formájuk is egyre jobb. A hazaik szerintem 3-1-re hozhatják a jelenlegi erőviszonyok alapján, Messi-Ronaldo párharcot vasárnap a „Bolha” nyerheti.

Ha a Real nyer, akkor bármi lehet, ha a Barca, akkor azért feléjük billen a mérleg, de a Madridnak lesz könnyebb sorsolása, így akkor se merném kijelenteni.

Tomihmv: Jelen pillanatban minden a Barca mellett szól, ráadásul a katalánok játszanak hazai pályán, így nehéz lenne elképzelni, hogy Lionel Messiék ne nyerjék meg a találkozót. Ezt a bukik is így látják, avagy már egyáltalán nincs érték a gránátvörös-kékek diadalában. Lassan 1.70 körül lehet fogadásokat kötni a Real Madrid +1,25-ös ázsiai hendikepes sikerére, amiben inkább van érték, mint a hazai győzelemben háromesélyben, hiszen azért mégis csak a Királyi Gárdáról beszélünk, amely alakulatot nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni, főleg, ha egy El Clásicóról van szó.

Akármilyen eredménnyel is záruljon a mérkőzés, véleményem szerint nem vasárnap dől el a bajnoki cím sorsa.

mr.blonde: Nagy esély előtt áll a Barcelona, hiszen remek passzban, listavezetőként odahaza fogadhatja a legnagyobb riválisát. Az ilyen jellegű meccsek azonban mindig rizikósak, így a Barca-sikerre kínált (~)1.70 szorzó veszélyes csapdának tűnik. Habár nem fogadnék erre a mérkőzésre, ha mégis meg kéne tennem egy Messi-gólra vagy 3.5 gól alá raknék.

Hogy a győztes - ha lesz - bajnok lesz e, ezt most még lehetetlen megjósolni, mivel mindkét csapat valószínűleg ott lesz még a BL végjátékában is. Ha a Barca 4 pontosra tudja duzzasztani előnyét, akkor viszont nagyon nehéz lesz kicsavarni a kezéből az aranyat, ezzel együtt is korai még bajnoki címről beszélni.

Ne felejtsétek el, az összecsapásról ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítünk ma este 20 óra 30 perctől!

[1778311] 2015-03-22 21:00:00 Barcelona - Real Madridx;
2015-03-20;87
2015-03-21;87
2015-03-22;87
165952