Protipp

Döcögött a szekér az elmúlt héten

  • hatharom.com

A Protipp-rendszerben minimális veszteséget könyvelhettek el a tippmesterek az elmúlt héten, így is volt azonban kiugró teljesítmény.

Protipp - 11. hét
2015-03-09 00:00;2015-03-16 00:00;1;0
Így állunk az egész évben
2015-01-01 00:00;2015-03-16 00:00;1;1

Ez történt az elmúlt héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 25 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 13 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 52%-os találati arányt jelent, mégsem sikerült pozitív eredménnyel zárni a hetet. Összesen 122 egység lett kockára téve, amelyből 7,44 egység veszteség keletkezett, ez pedig -6,10%-os ROI-t jelentett. Nem sikerült tehát megismételni az elmúlt heti sikereket tippmestereinknek, akik közül Cesc18 emelkedett ki parádés teljesítményével. Az egyéni sportok szakértője nyolc tippre vállalkozott az elmúlt hét napban, amelyekből hét is kizöldült, nagyban hozzájárulva ezzel a veszteségek minimalizálásához.

Így állunk az évben

Az elmúlt hét sem befolyásolta jelentősen a 2015-ös eredményeinket. Idén 320 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 170 nyertes tippel, azaz 53,13%-os találati aránnyal bírnak, 1596 egység megforgatása után + 30,21 egység profittál állnak, ami +1,89%-os ROI-t jelent. Ez az eredmény ugyan nem tűnik acélosnak, azonban jól látszik, hogy milyen fontos a megfelelő tétválasztás és a helyes bankroll management, ugyanis a rendszer folyamatos használatával a gyengébb periódusokban is lehet profitot termelni.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a szokásosnál kevesebb focitippet kaptatok, azonban kézilabdával, kosárlabdával, téli sportokkal, tenisszel és kerékpárral is találkozhattatok az elemzések között. Ezen a héten zárul a téli sport idény, a kerékpár- és a teniszszezon azonban dübörög tovább, és egyre fokozódnak az izgalmak a különféle sportágak bajnokságaiban, így a tippmestereknek lesz miből válogatniuk ezúttal is. Ha kíváncsi vagy, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattints beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson Tomihmv tippje végzett az élen, aki nagyszerűen érzett rá, hogy az érdi női kézilabdacsapat egyáltalán nem esélytelen a dán Esbjerg ellen az EHF-kupában. Az érdi lányok hazai győzelemét 5 és félszeres oddson (!) ajánlotta tippmesterünk, mellyel óriásit kaszálhatott az, aki vele tartott.

Szavazz a 11. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: