Heti műsor

Jön az El Clásico és a magyar örökrangadó

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Messiék vasárnap akár el is dönthetik a spanyol bajnokságot.

A hét rangadói

Szerdán a Camp Nouban, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján összecsap a Barcelona és a Manchester City. A találkozót a katalánok várják kedvezőbb előjelekkel, hiszen 2-1-re tudtak nyerni az odavágón, de egyébként is sokkal jobb formában vannak jelenleg Lionel Messiék.

A találkozó favoritja a gránátvörös-kék csapat, legalábbis a bukmékereknél, hiszen az oddsmesterek 1.44-szeres pénzt kínálnak a hazai győzelemre, míg a katalánok továbbjutására mindössze 1.05-szörös oddson fogadhatunk. A City sikerével - 6.00 - vagy továbbjutásával - 11.00 - viszont bankot lehet robbantani. A találkozóról a hatharom.com élő, szöveges közvetítésben számol be.

[1877949] 2015-03-18 20:45:00 Barcelona - Manchester Cityx;

A Dortmund-Juventus mérkőzés sem tűnik kispályás meccsnek, főleg ha azt nézzük, hogy szinte egyenlő esélyekről vágnak neki a felek a visszavágónak, hiszen Torinóban csak 2-1-re tudott nyerni a Juve, az idegenbeli gól pedig sokat érhet a Borussiának. A formák alapján a hétvégi tartalékolásoknak és a németek pályaválasztásának köszönhetően nem tudjuk megmondani, hogy ki járhat sikerrel, igazi háromesélyese meccsre van kilátás, vagyis érdemes lesz a hatharom.com élő, szöveges közvetítésével tartani, ahol mérkőzés közben is lecsapunk a legjobb ajánlatokra.

A bukik sem tudnak különbséget tenni a felek között: a Dortmundra 2.10-ért, míg a Juventusra 3.50-ért fogadhatunk háromesélyben, a német továbbjutásra 2.40-szeres, míg az olaszra 1.53-szoros pénzt fizetnek a fogadóirodák.

[1877953] 2015-03-18 20:45:00 Borussia Dortmund - Juventusx;

Angliában egy igazi klasszikus is sorra kerül a Premier League 30. fordulójában, hiszen az Anfield Roadon a Liverpool és a Manchester United csap össze vasárnap. A Vörösök vannak jobb passzban, ráadásul otthon játszhatnak, azonban Louis van Gaalékat nem szabat leírni, főleg egy ilyen presztízsmérkőzés előtt. Az oddsmestereknél egy hajszállal Brendan Rodgersék számítanak favoritnak, nagyjából 2.20-szoros pénzért fogadhatunk a Liverpoolra, míg a Unitedra 3.20-szoros szorzót kínálnak.

[1724274] 2015-03-22 14:30:00 Liverpool - Manchester Unitedx;
Tippelj az El Clásicóra és nyerj Protipp krediteket!

A héten, pontosabban vasárnap megrendezésre kerül a világ egyik legnagyobb rangadójának titulált El Clásico, ezúttal barcelonai rendezéssel. A gárdák őszi találkozóját a Real Madrid nyerte 3-1-re, méghozzá úgy, hogy a Királyi Gárdának sikerült megfordítania a rangadót. A fővárosiak sikerére jóval kevesebb esély mutatkozik most, mint októberben, hiszen a lila-fehérek teljesen leeresztettek az utóbbi hetekben, kikaptak például hazai pályán a Schalke ellen a BL-ben, míg a spanyol bajnokságban lecsúsztak az első helyről, amelyet éppen a legnagyobb riválisuk, a Barcelona kaparintott meg. Lionel Messiék pazar formában vannak, és az sem jelenthet gondot számukra, hogy a Real előtt a Manchester Cityvel is meg kell küzdeniük a héten. A bukiknál hatalmasat esett a gránátvörös-kékek szorzója, jelenleg 1.80-szoros pénzért fogadhatunk a Barcára, míg a madridiakra 3.75-szörös oddsot sem restek kínálni a fogadóirodák. A találkozóról a hatharom.com élő, szöveges közvetítésben számol be.

[1778311] 2015-03-22 21:00:00 Barcelona - Real Madridx;

Bödééknek jó esélyük van az örökrangadó megnyerésére.

Jön a magyar örökrangadó

A hét legjobban várt magyar vonatkozású sporteseménye egyértelműen a vasárnap megrendezésre kerülő Ferencváros-MTK örökrangadó lesz. A mérkőzés kiemelt fontossággal bír a felek számára, hiszen a harmadik Fradi fogadja a második pozícióban álló kék-fehér társaságot, és egy esetleges győzelemmel a vendégek nagy lépést tehetnének az ezüstérem felé.

A bukmékerek az alapvetően jobb passzban lévő, hazai pályán játszó Zöld Sasokat tekintik a mérkőzés favoritjainak, hiszen a Fradira 1.95-szörös, míg az MTK-ra bő háromszoros oddson fogadhatunk.

[1767479] 2015-03-22 16:30:00 Ferencváros - MTKx;

Fókuszban az alpesi sí Világkupa-döntő

A sífutóknál vasárnap véget ért a szezon, a héten pedig a franciaországi Méribelben az alpesi sízők számára is befejeződik a Világkupa-szezon. Érdemes lesz leülni és megnézni a versenyeket, hiszen sem a hölgyeknél, sem pedig az uraknál nem dőlt még el az összetett. A gyengébbik nemnél az elképesztő formába lendülő osztrák Anna Fenninger 30 ponttal vezet a szlovén Tina Maze előtt, de miután még 400 pont megszerezhető, így abszolút nyílt a csata. A férfiaknál a szintén osztrák Marcel Hirscher és a norvég Kjetil Jansrud van még harcban a nagy kristálygömbért. Előbbi várhatja jobb helyzetből a Vk-döntőt, hiszen 164 pont az előnye az északi riválisával szemben. A legtöbb szakágban sem dőlt még el a győztes kiléte, szóval izgalmas futamok várhatóak. A sízőknek egyébként különösen nehéz dolguk lesz, hiszen Méribelben egyik nemnek sem szoktak Világkupa-versenyeket rendezni, így ismeretlen lesz számukra a lejtő. Az eseményre vonatkozó tippjeink a Protipp-rendszerünkben lesznek elérhetők.

Amire még érdemes figyelni

Természetesen a többi országban és ligában is rendeznek jó pár labdarúgó-összecsapást, a héten ráadásul lesz a Bajnokok Ligája mellett az Európa Ligában is kialakul a legjobb nyolc mezőnye. Ezen meccsek közül a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerünkben, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, kézi- és kosárlabdában a szokásos heti előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, szintúgy, mint a téli sportokból, dartsból és teniszből.

A hatharom.com élő közvetítései
Dátum Sportág Esemény Kezdés
03.17. Labdarúgás Bajnokok Ligája 20:45
03.18. Labdarúgás Bajnokok Ligája 20:45
03.22. Labdarúgás Barcelona-Real Madrid 21:00

A heti TV-műsort ide kattintva érheted el!

Ne feledjétek, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok, a hatharom.com hétről hétre rengeteg tippel, előzetessel, háttérinformációval jelentkezik valamennyi sportágból.