Francia foci

Nagyon a PSG-nek áll a zászló

Két győzelemmel a háta mögött várhatja a szerda esti kupameccset a Paris Saint-Germain együttese, amely azt a Bordeaux-t fogadja, amelyet utolsó hat egymás elleni meccsén egyaránt legyőzött.

Blanc szerint megfelelő az öltözői hangulat / psg.fr

"Azt gondolom, hogy a játékosok mögöttem állnak. Ez minden klubnál ugyanúgy működik, ha az eredmények jönnek, a dolgok jól állnak, az edző üzenetei célba érnek, a játékosok jól kijönnek egymással. Amikor az eredmények elmaradnak, az üzenet nem megy át, az emberek pedig azt mondják, az edző képtelen motiválni a játékosait. Én most nem érzem, hogy szakadék lenne köztem és a játékosok között" - a fenti sorok a PSG-t irányító Laurent Blanc szájából valók, aki azután nyilatkozott az öltözői hangulatról a francia sajtónak, hogy a pletykák szerint néhány játékossal megromlott a viszonya. Nem titok, elsősorban Edinson Cavaniról és Ezequiel Lavezziről van szó, hiszen a két dél-amerikai klasszis nemrégiben büntetést kapott Blanctól. Mindkét játékos távozásáról lehet hallani, Cavani a legfrissebb hírek szerint Anglia, míg Lavezzi Olaszország felé veheti az irányt.

Paris Saint Germain#fra-paris_saint_germain

A PSG a St. Étienne és az Evian legyőzésével melegített a kupameccsre, utolsó öt találkozójából négyen győzelmet aratott, vagyis összességében jó passzban fogadhatja a Bordeaux-t. A Willy Sangol által dirigált vendégek nincsenek jó formában, a hétvégén odahaza kaptak ki 2-1-re a Nice-től, ráadásul több kulcsembert is nélkülözniük kell sérülés vagy az Afrika Kupa-szereplés miatt.

A Bordeaux fontosabb hiányzói
Diabaté 15/8; Khazri 18/5; Poko 7/0; Sané 12/0; Traoré 9/0; Sala 11/1
[1892467] 2015-01-21 21:00:00 Paris Saint Germain - Bordeauxx;

Ha vetünk egy pillantást az egymás elleni eredményekre, akkor bizony láthatjuk, hogy a PSG egyik kedvenc ellenfelének számít a nagy múltú Bordeaux, amelyet legutolsó hat találkozásuk alkalmával egyaránt legyőzött, méghozzá többnyire magabiztosan.

A PSG fontosabb hiányzói
Chantome 6/0, David Luiz 15/1, Matuidi 19/0

Az előjelek alapján a szerdai lehet a hetedik PSG-győzelem a sorban, hiszen semmi nem utal arra, hogy ezen az estén a vendégek meglepetést okozhatnának, így pedig a háromesélyes kimenetelre kínált közel 1.40-es szorzó jó választás lehet önmagában vagy akár egy kombinációs szelvényre is.

A PSG megnyeri a találkozót? - Betway@1.40

[1892467] 2015-01-21 21:00:00 Paris Saint Germain - Bordeauxx;