Heti műsor

Megismétlik a Barca-Atléticót!

Aligha unatkoznak majd a sport szerelmesei az elkövetkezendő hét napban, hiszen megkezdődik az Australian Open, folytatódik a férfi kézilabda-világbajnokság, jön a női klasszikus, a Győr-Fradi. De például dömping lesz a téli sportokban, újra medencébe ugrik a Benedek-csapat, a labdarúgás világában a honi kupák játsszák a főszerepet, míg a kosárlabdában Euroliga-derbik kerülnek megrendezésre, a Szolnok pedig összecsap az Adria Liga címvédőjével.

A Barcelona ezúttal a kupában győzheti le az Atlético Madridot.

A bajnokik helyett a kupaküzdelmek dominálnak a héten a labdarúgás világában

Hétfőn még ugyan az Everton-West Brom Premier League mérkőzést rendezik meg Angliában, a héten viszont a kupamérkőzések dominálnak a szigetországban. Kedden és szerdán a Ligakupa elődöntőit rendezik meg, míg a hétvégén az FA Kupa következő fordulóját.

A Ligakupában egyértelműen a Liverpool-Chelsea mérkőzés viszi a prímet, ahol a fővárosiak az esélyesek, José Mourinhóékra 2.15-szörös pénzért fogadhatunk. A másik ágon a Tottenham a Sheffield United gárdáját fogadja, s az elsőosztályú csapatra 1.30-szoros oddsot kínálnak a bukmékerek.

Az FA Kupában minden nagyágyúra könnyed mérkőzés vár, hiszen alacsonyabb osztályú gárdákkal néznek farkasszemet. A Manchester United Cambridge-ban, az Arsenal Brighontban, míg a Chelsea, a Manhester City és a Liverpool hazai pályán juthat tovább. A nagyok közül papíron talán az Ágyúsoknak van a legnehezebb feladata, de rájuk is maximum 1.53-szoros pénzért fogadhatunk.

Olaszországban a hét elején a kupában pályára lép a Roma, az Inter, a Fiorentina és a Napoli is, de közülük maximum a milánóiak izzadhatnak meg, akik a Sampdoriával találkoznak. A kék-feketékre átlagosan 1.83-szoros szorzót ajánlanak a fogadóirodák. A hétvégén viszont már a Serie A-ra kell figyelnünk, ahol csak a Juventusnak és a Napolinak lesz könnyű dolga, hisz a bajnok a Chievót, a déliek a Genoát fogadják. Az Inter a Torino ellen szenvedhet meg, míg a Lazio a Milannal, a Fiorentina a Rómával vív rangadót. A milánói meccsen a hazaiak az esélyesek, a fővárosban rendezendő rangadó teljesen háromesélyes, szintúgy, mint a firenzei ütközet.

2015-01-24;55
2015-01-25;55

Spanyolországban is a kupa dominál a hét elején, a negyeddöntőben pedig olyan mérkőzést is rendeznek, mint például a Barcelona-Atlético Madrid. Egy hete bajnokin Lionel Messiék 3-1-re nyertek, most is katalánok az esélyesek, a gránátvörös-kékekre hozzávetőleg 1.55-szörös oddson köthetünk fogadásokat.

A bajnokságban a nagyokra roppant könnyű feladat vár, a Real Madrid a Córdoba, a Barcelona az Elche otthonában, míg az Atlético Madrid hazai pályán a Rayo Vallecano ellen növelheti győzelmeinek a számát. Ezt a bukmékerek is alátámasztják kínálataikkal, hiszen ha a három nagyágyúra kötésben fogadunk, a szorzónk nem éri el az 1.70-et. A forduló rangadóját Valenciában vívják, ahova a Sevilla látogat, a derbi esélyese a hazai gárda, az oddmesterek 2.05-szörös pénzt fizetnének, ha a Denevérek otthon tartanák mind a három pontot.

2015-01-24;87
2015-01-25;87

A szokásoknak megfelelően a hatharom.com valamennyi topligás fordulóra előzetessel, tippekkel, ötletekkel és háttérinformációkkal jelentkezik.

Vojvodáék az Adria Liga címvédőjével találkoznak a héten.

Az Adria Liga címvédőjét fogadja a Szolnok

Hatalmas rangadókat rendeznek az Euroliga top16-jának negyedik  fordulójában. A héten összecsap a Real Madrid és a Panathinaikosz, illetve a Zalgiris Kaunas és a Maccabi Tel-Aviv is. Ha most sem szeretnétek lemaradni a szaftos oddsokról, akkor csütörtökön keressétek oldalunkon az El-előzetest!

A szolnoki kosárcsapat vasárnap az Adria Liga címvédőjét, a Cibona Zágráb csapatát fogadja. A találkozó esélyese Dragan Alekszics gárdája, de ha mindent meg akartok tudni a mérkőzésről, akkor a hatharom.com-on a helyetek, hisz portálunk vasárnap beharangozóval jelentkezik a bordó-feketék Adria Ligás meccse előtt.

Folytatódik a férfi kézilabda-világbajnokság, jön a Győr-Fradi!

A női kézilabda NB I idei szezonjában először feszül egymásnak a két nagyágyú, vagyis a Győr és a Ferencváros. A felek szerdán vidéken mérik össze tudásukat, így nem meglepő, hogy a hazaiak számítanak a találkozó esélyesének. A gárdákra a héten még egy további bajnoki mérkőzés vár, a Fradi pénteken Debrecenben, míg az ETO szombaton, Mosonmagyaróváron lép pályára.

Folytatódik a férfi kézilabda-világbajnokság Kataraban, a héten pedig véget érnek a csoportküzdelmek, vagyis kezdődik a torna érdemi része. Tudjátok, a vb legjobb tippjei a hatharom.com-on elérhetők!

Vízilabda Világliga, téli sport, Australian Open, mi kell még?

Újra medencében a Benedek-csapat! A magyar válogatott kedden Görögországba látogat, ahol a Világa Szuperdöntőjébe való kijutás szempontjából sorsdöntő találkozót játszik. Honlapunk a mérkőzés előtt előzetessel jelentkezik.

A héten megkezdődik az idei első tenisz Grand Slam-torna, az Australian Open. Oldalunk kiemelten foglalkozik a versennyel, esélylatolgatásokból, tippekből és természetesen előzetesekből sem lesz hiány nálunk!

A téli sportok szerelmeseinek sem kell aggódniuk, ismét nagyüzem lesz! A hatharom.com kiemelt figyelmet szentel ezen sportágakra, így a heti műsor mellett, előzetesekkel, tippekkel, ötletekkel és kulisszatitkokkal is szolgálunk az elkövetkezendő hét napban!

Fontosabb TV-s közvetítések
Hétfő
01:00 Tenisz Eurosport
16:45 Macedónia-Bosznia és Hercegovina Sport1
19:00 Ausztria-Tunézia Sport1
20:55 Everton-West Brom DIGI Sport1
Kedd
01:00 Tenisz Eurosport2
16:45 Lengyelország-Oroszország Sport1
19:00 Franciaország-Izland Sport1
20:25 Liverpool-Chelsea DIGI Sport1
Szerda
01:00 Tenisz Eurosport2
14:45 Szlovénia-Brazília Sport1
17:00 Katar-Spanyolország Sport1
20:00 Barcelona-Atlético Madrid DIGI Sport2
20:45 Tottenham-Sheffield United DIGI Sport1
Csütörtök
01:00 Tenisz Eurosport2
16:45 Svédország-Egyiptom Sport2
19:00 Oroszország-Dánia Sport1
20:55 Napoli-Udinese DIGI Sport1
Péntek
01:00 Tenisz Eurosport2
14:45 Spanyolország-Szlovénia Sport1
17:00 Horvátország-Bosznia és Hercegovina Sport1
18:40 Zalgiris Kaunas-Maccabi Tel-Aviv DIGI Sport2
20:30 Cambridge United-Manchester United Sport1
Szombat
01:00 Tenisz Eurosport2
15:45 Córdoba-Real Madrid Sport2
16:00 Manchester City-Middlesbrough Sport1
18:00 Elche-Barcelona Sport2
19:00 Franciaország-Svédország Sport1
20:00 Atlético Madrid-Rayo Vallecano Sport2
20:25 Lazio-Milan DIGI Sport1
Vasárnap
01:00 Tenisz Eurosport2
14:55 Juventus-Chievo DIGI Sport1
16:30 Férfi kézlabda vb I. nyolcaddöntő Sport1
17:00 Brighton-Arsenal Sport2
19:00 Férfi kézilabda vb II. nyolcaddöntő Sport1
19:00 Szolnoki Olaj-Cibona Sport2
20:40 Fiorentina-Roma DIGI Sport1
21:00 Valencia-Sevilla Sport1
A teljes műsort IDE KATTINTVA éred el!