Sportfogadás

Nagyon nagyot kaszált a Protipp

  • hatharom.com

A hatharom.com PROTIPP rendszere több mint egy éve szállítja rendületlenül nektek a tippeket a legkülönfélébb sportágakból. Természetesen ajánlatainkat hétről hétre összesítjük, és statisztikákat készítünk teljesítményünkről, hogy pontosan lássuk, hogyan állunk fogadásainkkal.

Protipp - 2. hét
2015-01-05 00:00;2015-01-12 00:00;6;0
Így állunk 2015-ben
2015-01-01 00:00;2015-01-12 00:00;1;1

Ezt történt a héten

A mögöttünk hagyott héten a tippmesterek összesen 41 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, melyek közül 30 fogadás lett nyertes, ami 73,17 %-os találati arányt jelent. A 41 tipp során 209 egységet tettek kockára a tippadók, a profit pedig +76,59 egység lett, ami parádés, +36,65%-os ROI-t eredményezett.

Így állunk az évben

A 2015-ös esztendő első teljes hetén vagyunk túl, az idei évből eddig 12 nap telt el. Ez idő alatt 51 tipp került fel a Protipp-rendszerbe, 34 fogadás lett nyertes. A profit jelenleg +70,81 egység, ami +27,34%-os ROI-nak felel meg.

Amire fogadunk

Amint az már megszokhattátok, a hatharom.comtippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Ezen a héten focira, kézilabdára, jégkorongra, kosárlabdára és teniszre is kaphattatok tippeket.

Keressük a hét tippjét

Mint minden heti összesítőben, ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban.

A leadott voksok alapján az első hét legjobb hatharom.com-os tippje a Nantes legalább háromgólos győzelme volt a Francia Kupában, melyet Tomihmv adott fel 1.98-as szorzón.

Nálad mi volt a 2.hét tippje?x;

Ismerd meg a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről,SEGÍTÜNK, használjuk együtt aPROTIPP RENDSZER-t! Az alábbi videó alapján te is könnyedén szert tehetsz a legjobb tippekre, ne habozz hát, tegyél egy próbát, és nyerj velünk!

Korábbi összesítések:

  • Pro
    Cipolla
    2015. január 11., Vasárnap 17:11

    ATP Auckland | Juan Monaco - Yen - Hsun Lu

    2015. január 13., Kedd 08:00
    • Ország:Ismeretlen
    • Fogadás típusa:Bármi más
    • Tipp:Végeredmény: Lu
    • Odds:2.01
    • Eddig éri meg:1.7
    • Tét:5
    • INDOKLÁS:

      Aucklandben az első körben találkozik két rutinos játékos, de Monaco már rég nem tud komolyabb szinten teniszezni kemény pályán, addig Lu ezen a borításon érzi magát otthon. Lu a múlt héten Chennaiban játszott, ahol negyeddöntőben Bautista-Agut verte meg. Nem volt nagy baj a játékával, de jelenleg ennyivel jobb játékos Bautista nála. Előtte nyert két meccset, nem nagy ellenfelek, Devvarman és Carreno-Busta személyében, de simába hozta mindkettőt. A tavalyi szezonban a második felére már megzuhant és nem tudta azt a szintet hozni, mint az év korábbi részében. Tavaly egyébként itt döntőzött, előtte meg Ferrertől esett ki három szettben, tehát szeret itt játszani. Monaconak már lefele ível a pályája. Sokat már nem várok tőle, pláne nem kemény pályán. Salakon még most is tud veszélyes lenni, de keményen már nem nagyon. Múlt héten Dohában indult, két szettben esett ki Kavcictól. Tavaly év végén volt egy jobb sorozata, de idénre úgy látszik sokat nem tudott belőle áthozni. Nálam abszolút Lu az esélyes, Monaco vélhetően az oddsok meg fognak fordulni a kezdésig.

    • Eredmény:

      4-6 6-2 1-6

    • kimenetel
      Nyereség
    • 5.05