Heti műsor

Újra pályán a Real Madrid és a Barcelona

Ismét pályára lép a Real Madrid és a Barcelona, Angliában az FA-kupában is beindul a nagyüzem, bajnokot avatnak a darts-világbajnokságon, kezdődik a tenisz-szezon és az NFL rájátszása, a kosárlabda világában pedig fokozódnak az izgalmak.

A City lehet a hét nyertese Angliában.

Angliában továbbra sem lankad a futball-láz, a spanyolok folytatják

Az angol gárdák ezen a héten is kétszer lépnek pályára, előbb a Premier League keretén belül, majd hétvégén már az FA-kupában lesz jelenésük a csapatoknak. Hétfőn a Liverpool a Swansea ellen játszik - az ingyenes fogadást ugye senki nem felejtette el? -, majd csütörtökön a Leicestert fogadják a Vörösök, s mindkét meccsen toronymagas esélyesek. A Manchester United bajnokin a Stoke-hoz, a kupában pedig a Yeovilhez látogat, az előbbi meccsen 1.90-szeres, utóbbin 1.28-szoros pénzért fogadhatunk a Vörös Ördögökre. A Manchester City kétszer is simázhat, a Premier League-ben a Sunderland, az FA-kupában a Sheffield Wedndesday hódolhat be az Etihadben. Ha az Égszínkékek győzelmeit kötésben rakjuk meg, a szorzó még úgy sem éri el az 1.40-et. Az Arsenalra kemény hét vár, bajnokin a Southamtponhoz látogatnak az Ágyúsok, míg hétvégén megismétlik a kupadöntőt, hiszen a Hull hivatalos az Emiratesbe. A bukik szerint a bajnoki abszolút háromesélyes, míg a "kupavisszavágót" ismét Arséne Wengerék nyerhetik. A Chelsea-re londoni rangadó vár január elsején, José Mourinhóék a Tottenhamhez látogatnak, ahol 1.83-szoros pénzért fogadhatunk a Kékekre. Az FA-kupában Diego Costáék Tőzsér Dánielékkel játszanak, vagyis a Chelsea a Watfordot fogadja, az osztálykülönbség a szorzókon is meglátszik, mivel mindössze 1.16-szoros pénzt ér a londoniak sikere.

2014-12-29;47
2015-01-01;47

Spanyolországban folytatódnak a küzdelmek a bajnokságban, méghozzá olyan rangadókkal, mint a Valencia-Real Madrid vagy a Real Sociedad-Barcelona. A Királyi Gárdára 1.50-szeres, míg a katalánokra 1.33-szoros pénzért fogadhatunk, s a szorzókból megállapítható, hogy egyik topcsapat győzelmében sincs érték. Az Atlético Madrid a Levantét fogadja, a bajnokcsapat sikere biztosra vehető, hiszen mindössze 1.18-szoros oddsot kínálnak a bukmékerek a Matracosokra.

2015-01-03;87
2015-01-04;87

A szokásoknak megfelelően a hatharom.com valamennyi topligás fordulóra előzetessel, tippekkel, ötletekkel és háttérinformációkkal jelentkezik.

A héten két kemény mérkőzés is vár az Olajra.

Duplázik az Olaj, jön az Euroliga érdemi része

Hétfőn a Metalac, szombaton az Igokea otthonába látogat a Szolnoki Olaj. Sajnos egyik mérkőzésen sem a magyar bajnoknak áll a zászló, de a bordó-feketék nem ismernek lehetetlent. Mindkét mérkőzést megelőzően a hatharom.com beharangozóval jelentkezik.
Az Euroligában a legjobb 16 mezőnyét két csoportra osztották, ahonnan végül négy-négy csapat jut be az egyenes kieséses szakaszba, azaz mostantól nem hibázhatnak a gárdák. Az első játéknapon olyan rangadókat rendeznek, mint a Panathinaikosz-Maccabi Tel-Aviv, a Crvena zvezda-Real Madrid vagy a Fenerbahce-CSZKA Moszkva. Ha most sem szeretnétek lemaradni a szaftos oddsokról, akkor csütörtökön keressétek oldalunkon az El-előzetest!

Folytatódik az NB I!

Már ami a női kézilabdázókat illeti, hiszen a gyengébbik nem csapatai közül a héten többen is kétszer pályára lépnek. Hétfőn például keleti rangadót rendeznek Békéscsabán, ahova a Debrecen látogat, a viharsarkiak a hétvégén a bajnok Győrt fogadják, míg a debreceniek még a fehérváriakkal is megmérkőznek. A Siófok előbb a Váccal, majd a Dunaújvárossal vív ölre menő csatákat, a Ferencváros pedig fővárosi derbit vív az MTK-val.

A darts vb-n bajnokot avatnak, kezdődik az NFL-rájátszás és a tenisz-szezon, folytatódnak a téli sportok!

Az amerikai foci szerelmesei nem unatkoznak majd a héten, hiszen pikáns mérkőzések várnak ránk a rájátszás első fordulójában. Aki ezúttal sem akar lemaradni a hét legjobb NFL-tippjeiről, annak nálunk a helye!

A téli sportok szerelmeseinek sem kell aggódniuk, ismét nagyüzem lesz! Oldalunk kiemelt figyelmet szentel a téli sportoknak, így a heti műsor mellett előzetesekkel, tippekkel, ötletekkel és kulisszatitokkal is szolgálunk az elkövetkezendő hét napban!

A darts világbajnokságról sem feledkezhetünk meg, a tornán fokozódnak az izgalmak, a hétvégén már bajnokot avatnak Angliában! Napi előzetesek mellett tippekkel is várja Olvasóit a hatharom.com!

S végül, de nem utolsó sorban elkezdődik a tenisz-szezon! Az urak Brisbane-ben, míg a hölgyek Sencsenben és Aucklandben mérik össze tudásukat. Természetesen a tenisz előzetesekből sem lesz hiány honlapunkon!

Fontosabb TV-s közvetítések
Hétfő
13:30 Darts vb Sport1
20:30 Metalac-Szolnoki Olaj Sport2
21:00 Liverpool-Swansea DIGI Sport1
Kedd
13:30 Darts vb Sport1
21:00 Panathinaikosz-Maccabi Tel-Aviv DIGI Sport1
Csütörtök
13:45 Stoke-Manchester United DIGI Sport1
16:00 Southampton-Arsenal DIGI Sport1
16:00 Manchester City-Sunderland DIGI Sport2
18:30 Tottenham-Chelsea DIGI Sport1
20:00 Darts vb Sport2
Péntek
19:00 Fenerbahce-CSZKA Moszkva DIGI Sport2
20:00 Darts vb Sport2
Szombat
16:00 Atlético Madrid-Levante Sport2
20:30 Darts vb Sport1
22:30 Carolina Panthers-Arizona Cardinals Sport2
Vasárnap
13:00 FA-kupa Sport2
15:00 FA-kupa Sport2
17:00 FA -kupa Sport2
17:00 Valencia-Real Madrid Sport1
19:00 Indianapolis Colts-Cincinnati Bengals Sport2
21:00 Real Sociedad-Barcelona Sport1
22:30 Dallas Cowboys-Detroit Pistons Sport2
A teljes műsort IDE KATTINTVA éred el!