Karrier

Dehogy tér vissza hozzánk Torres - Mourinho

A portugál mester jelezte, nincs szüksége Torres szolgálataira, Petr Cech pedig maradni fog a klubnál.

Mint arról a hatharom.com is beszámolt a tegnapi nap folyamán, az AC Milannál úgy tűnik nem tartanak igényt a továbbiakban Fernando Torres szolgálataira. A spanyol támadót bár két évig kölcsönszerződés kötné a Rossonerikhez, a teljesítményével nem érdemelte ki, hogy a csapatba kerüljön. A pletykákra, mely szerint a Milan visszaküldené Londonba Torrest, José Mourinho is reagált.

"Nem tudok róla, hogy bárki megkeresett volna bennünket Olaszországból. Valószínűleg szó sincs róla, hogy vissza akarják küldeni és alighanem boldogok egymással. Valóban a mi játékosunk, de nincs helye jelenleg a keretben, sem a BL-ben, sem a Premier League-ben" - utalt a Special One arra, hogy a nyáron igazolt három támadó (Diego Costa, Droga, Remy) mögött aligha jutna szóhoz El Nino.

jatssz-sorert-december-13-14

A portugál tréner szót ejtett Petr Cech esetleges távozásáról is. "Nem hiszem, hogy szó van ilyesmiről. Néhány hete azt olvastam az ügynökétől, hogy nem fogja elhagyni januárban a klubot, ráadásul úgy tudom, ajánlat sem érkezett érte, így biztosan maradni fog. Még egyszer mondom, nagyon szerencsés helyzetben vagyok, hogy két ilyen kiváló kapusom van".

A cseh kapus újfent bizonyíthat Josénak, ugyanis a hétvégi, Hull elleni találkozón ő fogja helyettesíteni a sérült Thibaut Courtois-t.

[1724134] 2014-12-13 16:00:00 Chelsea - Hull Cityx;
2014-12-13;47
2014-12-14;47
2014-12-15;47
163919