Promóció

Fantasztikus ünnepi akciók a Protippben!

  • hatharom.com

Még nem próbáltad a Protipp-rendszert? Itt a kiváló alkalom, ugyanis az ünnepek idején jobbnál jobb akciók várnak Rád!

Már több mint egy éve üzemel a hatharom.com Protipp-rendszere, amelynek első senior tagját köszönthetjük Tomihmv személyében. A vele készült interjúban olvashattatok arról, mire számíthattok tippek terén az elkövetkező időszakban, emellett az ünnepek közeledtével különleges akciókkal is kedveskedünk a Protipp követőinek.

Karácsonyi akció, 50 % bónusz!

Karácsonyi akciónk keretében kedvezményesen juthatsz nyerő tippekhez, az ünnepi csomag megvásárlása esetén most 500 kreditet adunk ajándékba, így összesen 1500 kreditet zsebelhetsz be mindössze 100 EUR-ért! 100 euróért tehát most 150 tippet vásárolhatsz meg! Az akció december 5.-26. között tart, ez idő alatt nincs más dolgod, mint ellátogatni a Kreditvásárlás menüpontra, majd a Karácsony elnevezésű kreditcsomagnál a 'Megveszem' gombra kattintani. Az akció ideje alatt korlátlan számú kreditcsomag megvásárlására van lehetőség.

Iratkozz fel, és minden negyedik tipp ingyenes!

Ha mindez nem lenne elég, hamarosan egyéb kedvezményt is igénybe vehetnek azok a Protipp-felhasználók, akik feliratkoznak automatikus tippvásárlási szolgáltatásunkra. A 2014. december 21. és 2015. január 4. között felhasznált kreditjei 25 százalékát egyenlegén utólag jóváírjuk annak, aki

  • 2014. december 21. és 2015. január 4. között fel van iratkozva az összes tippmesterre (junior tippmesterek csoportjára és az összes senior tippmesterre egyaránt), és
  • 2014. december 21. és 2015. január 4. között az összes megvásárolható tippet megvásárolja

 

Iratkozz fel, és minden negyedik tipp ingyenes!
Részvételi feltételek
A 25 százalékos visszatérítésre csak azon felhasználók jogosultak, akik az akció teljes időtartama alatt a fenti két részvételi feltételt egyszerre teljesítik.
Amennyiben az akció időtartama alatt bármikor a 0-ra csökkent kreditegyenleg miatt szünetel a felhasználó automatikus tippvásárlása, úgy nem jogosult a 25 %-os visszatérítés igénybevételére.
A 0 kredites ingyenes tippek is beleszámítanak a promócióba.
Az akcióban minden régi és új vásárlónk részt vehet.
A kreditek jóváírása a promóciós időszak letelte után, a kvalifikációs feltételek ellenőrzését követően történik meg.
Az egyes tippmesterekre történő feliratkozás a Tippmesterek oldalon a 'Feliratkozom...' gomb megnyomásával lehetséges.

 

Különösen megéri tehát az ünnepi időszakban is a Protippel tartani, a fenti akciók mellett ugyanis 2014. december 31-ig a senior tippmesterek tippjei is kedvezményes áron vásárolhatók meg, 15 kredit helyett 10 kreditért.

Így használd a Protippet!