Átigazolás

Megszerezte a spanyol csodagyereket a Real

Legyőzte a Real Madrid a Barcelonát - legalábbis a 18 éves Marco Asensióért folytatott harcban.

Asensiót nagy ígéretnek tartják /

A spanyol sajtóban megjelentek szerint a királyi gárda leigazolja a spanyol futball legnagyobb tehetségének tartott Marco Asensiót. A transzeferről először maga a játékos beszélt a Cadena SER rádiónak. "Meglátjuk mi történik ezen a héten, mert ennél a klubnál bármi megeshet. A Real Madrid már döntött és én nagyon boldog vagyok. Alig várom, hogy véglegesítsük a szerződésemet, hogy aztán végre mindenki megnyugodjon, a klubom, a Real és persze én is" - nyilatkozta a 18 éves titán, akire hosszú távon számítanának a fővárosban. "Óriási megtiszteltetés, hogy a legnagyobb klubok versengtek értem, a Real Madrid pedig a legjobb a legjobbak között. A megállapodás öt szezonra szól" - tett hozzá Ansenio, akiért a Barcelona is élénken érdeklődött.

A hírek szerint a királyi gárda 3,5 millió eurót fizetne a 18 éves támadó középpályásért a Mallorcának. "Marco Asensio egy nagyon jó játékos, ezért tárgyalunk a klubjával a nyári szerződtetéséről" - kommentálta röviden Carlo Ancelotti a fejleményeket.

Asensio a tavalyi évben mutatkozhatott be a Mallorca felnőtt csapatában, azóta 33 meccsen lépett pályára és ezalatt három góli jutott.

2014-12-06;87
2014-12-07;87
2014-12-08;87
165952