Átigazolás

Két kolumbiai sztárral erősítene az Arsenal

Angol sajtóhírek szerint a télen Arséne Wenger 60 millió fontos ajánlatot készül tenni a Portónak Jackson Martinez és Juan Fernando Quintero duójáért.

Jackson Martínezzel erősítheti a csatársorát az Arsenal

A két kolumbiai támadójátékos iránt már a nyári átigazolási időszakban is érdeklődött az Arsenal, ám akkor meghiúsult az üzlet, viszont télen újabb próbát tesznek az Ágyúsok. A pletykák szerint Wenger ezúttal sem sajnálná a pénzt, hiszen a két dél-amerikaiért összesen 60 millió fontot, azaz mintegy 75 millió eurót is hajlandó lenne fizetni.

Jackson Martinez 107 mérkőzésen 72 gólt szerzett már a Porto színeiben, az idei szezonban hét gólnál jár a bajnokságban, az egyik legjobb formában lévő, mozdítható támadónak számít a piacon."A tárgyalásokat inkább meghagyom az ügynökömnek, jobb szeretek kimaradni ezekből a dolgokból" - mondta a 28 éves Martínez a jövőjét firtató kérdésről.

A támadóhoz hasonlóan az irányító Quintero megszerzéséről is írtak a nyáron a lapok, ám abból az üzletből sem lett végül semmi. A portugál sajtó szerint az Arsenal mellett a Juventus is felfigyelt a játékosra, így elképzelhető, hogy komoly riválissal kell megküzdenie az Ágyúsoknak. Quintero szerződésében egyébként 30 millió fontos kivásárlási ár szerepel, tehát ha Wenger valóban megadja ezt a pénzt, elvileg nem lesz akadálya a kolumbiai szerződtetésének.

TIPPELJ A RANGADÓKRA ÉS NÉZD MEG A BAYERN MÜNCHENT ÉLŐBEN!

Az Arsenal 11 forduló után csak a hatodik helyen áll a Premier League-ben, lemaradása az élen álló Chelsea mögött 12 pont. Az Ágyúsoknál az elmúlt évekhez hasonlóan idén is rengeteg a sérült, így Wengernek gyakorlatilag folyamatosan változtatnia kell a csapat összetételén.

A hétvégén csúcsrangadó vár az Ágyúsokra, hiszen a Manchester United látogat az Emiratesbe. A derbi tippmesterünket sem hagyta hidegen, ha kíváncsi vagy tippjére, ide kattintva megnézheted.

[1724092] 2014-11-22 18:30:00 Arsenal - Manchester Unitedx;
163919
rangadok-november-22-23