NB I

Az egész csapatot pénzbüntetéssel sújtották Pécsett

Címkék:

A mecseki klubnál megelégelték a csapat gyenge szereplését, ezért az egész gárdát pénzbüntetéssel sújtották.

Szombat este az OTP Bank Liga 14. fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a PMFC-Matias a Győri ETO-tól. A kínos kudarc mellett a játék és gyatra volt, így Matyi Dezső tulajdonos és Kulcsár Árpád megbízott vezetőedző arra jutottak, megbüntetik az egész csapatot az elmúlt hetek gyatra játéka miatt.

Mint arról a bama.hu beszámolt, nem csak a szurkolóknál, hanem a vezetőségnél is kiverte a biztosítékot a csapat Győr elleni játéka. "A tulajdonos úrral és Kulcsár Árpáddal teljes egyetértésben úgy határoztunk, hogy most már a játékosoknak is felelniük kell valamilyen formában az eddigiekért" – mondta el az oldalnak Győri János, a klub ügyvezetője. "Az a döntés született, hogy az egész csapatot pénzbüntetéssel sújtjuk."

Arról, hogy a pénzbüntetés milyen mértékű, nincsenek információk, de az ügyvezető elárulta, hogy a prémium-visszatartáson felül sújtja az együttest a „bírság”. A mecsekieknél remélik, hogy a szankció hatására elindul majd a csapat felfelé, hiszen jelenleg mindössze egy pont és egy hely választja el Márkvártékat a még kieső Dunaújvárostól. A Ligakupában mindenesetre sikerrel vették a keddi akadályt, hiszen magabiztosan nyertek Soroksáron.

A válogatott szünet után Kulcsár Árpád csapatára ismét nehéz feladat vár, a Pécs ugyanis Nyíregyházára látogat.

[1732309] 2014-11-22 18:00:00 Nyíregyháza - Pécsx;
2014-11-21;212
2014-11-22;212
2014-11-23;212
164237