Bulvár

Balotelli megint lebukott

Ismét rajtakapták Mario Balotellit az angol sajtó munkatársai, a Liverpool fenegyerekét a szombati vereséget követően egy londoni klubban látták hajnali fél ötkor.

Rossz próbálkozás volt / xposuephotos.com

Hiába szerzett korán vezetést, 2-1-re alulmaradt a Liverpool a Chelsea-vel szemben a Premier League hétvégi fordulójának csúcsrangadóján. A Vörösök 11 kanyar után csak a 11. helyen állnak, 14 pontjuk 15-tel kevesebb, mint az élen álló Chelsea-nek, vagyis egyáltalán nem megy jól a csapatnak, ami miatt folyamatosan a kritikák kereszttüzébe kerül.

A Liverpool gyengélkedésének okai között sokan - és jogosan - Luis Suárez távozását tartják a legjelentősebbnek, hiszen az uruguayi gólvágót Brendan Rodgers nem tudja megfelelően pótolni, de különösen azóta katasztrofális a helyzet, mióta Daniel Sturridge sérüléssel bajlódik. Az első számú gólfelelős kiválásával így a mindössze 19 éves Raheem Sterlingre és Mario Balotellire hárul a gólszerzés feladata, de amíg a fiatal angol minden tőle telhetőt megtesz ennek az elvárásnak a teljesítéséért, Balotelli továbbra is halvány árnyéka egykori önmagának.

A City-nél töltött időszak alatt az olasz válogatott csatár megtanulhatta volna, hogy az angol bulvársajtó elöl szinte lehetetlen elbújni, ennek ellenére a Chelsea elleni meccs után Londonban kapták le a fotósok, amint éppen az éjszakába igyekezett. A hírek szerint Super Mario és barátai fél ötig mulattak egy meg nem nevezett szórakozóhelyen, a kínos az egészben, hogy Balotelli megpróbált inkognitóban bulizni. Nem sikerült.

Balotellinek nem jött be a liverpooli kitérő / AFP

Hiába a fekete kapucni, a testőrök és az esernyő, a 24 éves csatár lebukott, így újra céltáblává varázsolta magát. Az egykori olasz szövetségi kapitány, Arrigo Sacchi oda is szúrt egyet honfitársának "Balotelli nem egy játékos, mert a játékos a csapatával van. Ő csak egy futballista" - mondta a veterán szaki, akinek szavai ellenére Antonio Conte meghívta a csatárt az olasz válogatott keretébe - először mióta ő a kapitány.

Balotellit a nyáron 16 millió fontért vette meg a Liverpool, de egyelőre óriási buktának tűnik az üzlet. November közepén járunk, de az olasz támadó még csak két gólt szerzett új csapatában - egyet a BL-ben, egyet a Ligakupában - ráadásul a Premeir League-ben még nem talált a kapuba. A Chelsea ellen gyakorlatilag nem volt egyetlen jó megmozdulása sem, nem lőtt egyet sem kapura, és nem is tudott helyzetbe kerülni. Ki tudja, talán majd a horvátok elleni selejtezőben újra megvillant valamint a tudásából.

[1667560] 2014-11-16 20:45:00 Olaszország - Horvátországx;
157986