NB I

Bajban a Debrecen, elfogytak a góllövők

A hétvégén könnyűnek ígérkező bajnoki vár hazai pályán a Lokira, de Kondás Elemér csapatából a gólok fele hiányozni fog.

Szombat este a bajnoki címvédő Debrecen a Dunaújvárost fogadja az OTP Bank Liga 14. fordulójában. A mérkőzés ugyan országos egyesnek néz ki, de óvatosságra intenénk a fogadókat, hiszen a Loki továbbra sem meggyőző, a Dunaújváros viszont kezd magára találni. A DVSC gondjait ráadásul most sérülések és eltiltás is szaporítja.

A képen szereplők közül egyedül Zsidai László góljaira van esély hétvégén

"A DVSC-TEVA labdarúgócsapatánál jelenleg négy játékos végez sérülés miatt rehabilitációs munkát. Ibrahima Sidibe a héten elkezdhette a biciklizést, míg Mészáros Norbert hétfőtől futóedzéseket végez, de hamarosan a labda is előkerülhet.

Szakály Péter múlt héten sérült meg, az MRI-vizsgálat során kiderült, hogy beszakadt a farizma, így egy ideig rá sem számíthat a szakmai stáb. Maródi még L’Imam Seydi, akinek a bokája fáj, és rehabilitációs munkát végez." - olvasható a közlemény a dvsc.hu-n.

A sérültek mellett biztosan nem fog játszani az a Kulcsár Tamás sem, akit a Pápa elleni győztes bajnokin állítottak ki könyöklésért. A játékos esetében a kirívóan súlyos, négymeccses eltiltást megfellebbezte a DVSC.

A Lokinál így a 16 idei bajnoki gólból 8 hiányozni fog és nagy kérdés, ki játszik majd csatárt Tisza Tibor mellett. A lehetőségek igen szűkösek: vagy a Selim Bouadla-Bódi Ádám kettős valamelyikét küldi fel Kondás Elemér mester vagy pedig a fiatal Balogh Norbert, esetleg a mellőzött Dalibor Volas kap szerepet.

[1732301] 2014-11-08 20:00:00 Debrecen - Dunaújvárosx;
2014-11-07;212
2014-11-08;212
2014-11-09;212
164237