Bajnokok Ligája

A Liverpool ellen sem lassítana a Real

A keddi játéknap legnagyobb érdeklődéssel kísért párharca lesz a Real Madrid - Liverpool találkozó. A címvédő két hete könnyedén intézte a Vörösöket, ám Carlo Ancelotti ennek ellenére óvatosan tekint a visszavágó elé.

Ancelottit ölelgeti Cristiano Ronaldo / AFP

Egy Cristiano Ronaldo góllal és Benzema duplájával már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a címvédő Real Madrid az Anfield Roadon, kedden pedig a blancók arra készülnek, hogy újra két vállra fektessék angol riválisukat. Erre minden esélyük meg is van, hiszen amíg a Liverpool szekere erősen döcög, addig a madridiak bombaformában szállítják a győzelmeket.

"Jól játszunk, jó formában vagyunk és ez önbizalmat ad nekünk" - kezdte a mérkőzés előtti sajtótájékoztatót Carlo Ancelotti. "Boldogok vagyunk és a saját játékunkra fókuszálunk. Mindegyik fontos. Jól végeztük a dolgunkat a Granada ellen és most már csak a Liverpool elleni csatára gondolunk. Minden meccs egy felmérő, ahol fejlődhetsz vagy éppen hátraléphetsz. Nagyon fegyelmezett és profi csapatom van, a profi mentalitást mindig hozza, akkor is ha nyer és akkor is ha veszít."

Ha van ötleted, hogy végződik a Real - Liverpool rangadó, játssz értékes tárgynyereményekért a BL-tippjátékunkban!

"Fenn kell tartanunk azt a hozzáállást és stílust, amit az elmúlt hetekben mutattunk. Ez az, ahogy a tavalyi évben játszottunk. Az elején nem csináltuk jól a dolgokat, de aztán ez megváltozott. A Real számára nem újdonság a labdát birtokolni. Az ötlet ugyanaz és ez a 'Pool ellen sem lesz másképp" - beszélt csapata "arcáról" az olasz szakvezető, aki tehát magabiztos Real Madridra számít kedden este a Bernabéu-ban.

Jó hír a madridisták számára, hogy visszatérhet a csapatba Gareth Bale, akit az elmúlt meccseken Isco helyettesített - nem is rosszul. "Bale jól van, készen áll a játékra. Még nem döntöttem el, hogy kezdőként számolok e vele, Illarramendinek és Khedirának is voltak problémái a héten"  - árulta el az olasz, aki utóbbi két játékost nem is nevezte a mérkőzésre.

A Real kerete a Liverpool ellen
Kapusok: Casillas, Keylor Navas, Pacheco.
Védők: Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Arbeloa, Nacho.
Középpályások: Kroos, James, Bale, Modric, Isco, Medrán, Lucas Torró.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Chicharito.
[1821166] 2014-11-04 20:45:00 Real Madrid - Liverpoolx

Amíg Madridban minden szép és jó, addig a Mersey-partján ez közel sincs így. A nyáron egy kész vagyont elköltő Brendan Rodgers egyelőre még dolgozik a csapaton, de az már látható, hogy Luis Suárez távozása nagyon komoly érvágást jelentett a klubnak. A Pool hétvégén a Newcastle otthonában kapott ki 1-0-ra, csak a hetedik helyen áll a Premier League-ben, ráadásul a legfrissebb hírek szerint még az is lehet, hogy a Real ellen Daniel Strurridge mellett Steven Gerrard sem lép pályára.

A fiatal támadó már jó ideje sérült, így az ő kimaradása nem újdonság, a csapatkapitány pihentetése viszont váratlan húzás lenne Rodgers részéről. A menedzser elmondása szerint idén a PL élvezi a kiemelt figyelmet, és mivel hétvégén a Chelsea elleni vív rangadót a csapata, ezért mérlegelnie kell az idősödő középpályás tekintetében.

[1821166] 2014-11-04 20:45:00 Real Madrid - Liverpoolx;
[1821166] 2014-11-04 20:45:00 Real Madrid - Liverpoolx;
bajnokok-ligaja-2014-2015