Sportfogadás

Hihetetlen, de igaz - Mayweather sem nyer minden fogadásával

Azért olyan nagyon ne aggódjunk az ökölvívó megélhetéséért, mert annak ellenére, hogy megosztott a nagyvilággal egy vesztes szelvényt, azonnal érkezett is rá a választ.

Megszokhattuk már, hogy az internet világa tele van Floyd Mayweather szelvényeivel, amelyek általában több százezres nagyságrendű pénzösszeggel gazdagították az ökölvívót. A 37 éves világbajnok ezúttal viszont egy vesztes szelvényét is beismerte. Valószínűleg olvasta, hogy a hatharom.com korábbi cikkében megkérdőjelezték a sikerességét a kommentelők.

Az NFL-re rendszeresen fogadó, a Super Bowlt is néhány millió dollárral megtámogató híresség a Monday Night Footballon bátorkodott az esélytelenebb Houston Texans győzelmére voksolni, ám a vendégek nagyon gyengén játszottak Pittsburghben, így Mayweathernek a mérkőzést 20 ezer dollárja bánta.

Azért ne kezdjük hatalmas gyűjtésbe, mint tettük azt Esmeralda szemműtétjénél vagy Isaura felszabadításánál, hiszen Mayweather hamar kompenzálta (sokszorosan is) a respektjén esett csorbát egy sokkal zsírosabb szelvénnyel.

A közel 800 ezer dolláros nyereményt az Arizona Cardinals hendikepes győzelmével érte el. Mayweather részéről még nem érkezett megkeresés a hatharom.com felé, hogy szeretne profi tippmesternek állni, de amennyiben felhívja szerkesztőségünket, elgondolkozunk az ajánlatán.