Sportfogadás

Mayweather már megint óriásit kaszált

Floyd Mayweather ismét kifosztotta a bukikat, az amerikai bokszfenomén közel másfél millió dollárt nyert az elmúlt három hétben.

Meayweahter, a 'moneymaker" / facebook.com

A súlycsoportoktól függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartott Floyd Mayweather a világ legjobban fizetett sportolójának számít, így a klasszis öklöző bátran hódolhat szenvedélyének, a sportfogadásnak.

Mayweather teljesen odáig van az amerikai sportokért, de leginkább az NFL-ért, amire rendre szokott is fogadni. Pénzt csak pénzzel, tartja a mondás, így hát a multimilliomos sportoló nem is nagyon szeret kicsiben játszani, általában több száz ezer dollárt pakol fel egy-egy mérkőzésre, de a pletykák szerint a legutóbbi Super Bowl-ra több millió dollárral fogadott.

Legújabb nyereménye a hétvégén esett meg, amikor Mayweather 815 ezer dollárt rakott fel a Denver Broncos - New York Jets amerikai futball-mérkőzésre, a tippje pedig az volt, hogy a Denver legalább nyolcpontos győzelmet arat. Mivel a Broncos végül érvényesítette a papírformát (31-17), ezért közel hatszázezer dollárral lett gazdagabb.

Mayweathernek jó szériája van mostanában, hiszen szeptember 21. óta már több mint 3 millió dollárt nyert, ebből a tiszta profit mintegy másfél millió amerikai zöld hasú, a korábbi hetekben a Seattle és az Indianapolis szállított neki egy halom pénzt.