Promóció

Nyerj iPad Airt a Netellerrel!

  • hatharom.com

A Neteller online pénztárca és a hatharom.com közös promóciót indít. Azok a játékosok, akik még nem rendelkeznek Neteller számlával, de a hatharom.com linkjén keresztül hozzák létre regisztrációjukat, iPad Airt nyerhetnek.

Amennyiben a hatharom.com-on keresztül nyitsz Neteller számlát, és legalább $100 értékben befizetsz egy online szerencsejáték oldalra, iPad Airrel gazdagodhatsz. Minél nagyobb befizetést hajtasz végre, annál nagyobb lesz az esélyed az iPad Air megszerzésére. A kritériumoknak megfelelő első 30 játékos közt sorsolunk.

A sorsoláson való részvételhez feltétlenül szükséges, hogy a hatharom.com linkjén keresztül hozd létre a Neteller-számlát, és hajts végre legalább $100 értékű befizetést egy online szerencsejáték terembe. Minden további online szerencsejáték terembe történő, legalább $100 értékű befizetés újabb sorsjegyet ér, vagyis minél nagyobb összeget fizet be valaki, annál nagyobb esélye lesz a sorsoláson.

Példa: "A" játékos $150-t fizet be a hatharom.com linkjén keresztül létrehozott Neteller-számláján az egyik online pókeroldalra. Ezért 1 db sorsjegyet kap. "B" játékos viszont $1250-t fizet be, ezért 12 db sorsjegyet kap.

Az iPad Airt az első 30 játékos között sorsoljuk ki, akik megfelelnek a fenti feltételeknek, tehát a sorsoláson mindössze 30 játékos vesz részt. Az online szerencsejáték oldalra történő befizetéseknek viszont nincs felső határa, vagyis az a játékos, aki egy nagyobb befizetéssel több sorsjegyet gyűjt, előnyben lesz a kevesebb sorsjeggyel rendelkező játékosokkal szemben.

Ide kattintva hozhatod létre a hatharom.com-os Neteller-számlád!

Ha szeretnéd megnyerni az iPad Airt, ne húzd az időt, csapj le most a lehetőségre!

A Neteller korunk egyik legnépszerűbb internetes pénzküldő rendszere. Pénzügyeinket egyszerű módon, gyorsan intézhetjük a segítségével. A Neteller mögött álló brit vállalatot, az Optimal Payments PLC-t 1996-ban alapították, engedélyüket az ugyancsak brit Financial Services Authority (FSA) adta ki. A licenc értelmében a befizetők pénzét elkülönített számlán tartják, vagyis teljes biztonságban van, akár az összes ügyfél egyenlegét képesek azonnal kifizetni. Az online pénztárca több mint 180 országban van jelen, rendkívül népszerű az online fogadók körében is.

A Neteller használatának előnyei
- Gyors, biztonságos és általánosan elterjedt
 
- A számládhoz igényelhetsz egy MasterCard típusú dombornyomott kártyát, amellyel Magyarországon is kivehetsz pénzt a Neteller számládról anélkül, hogy egy bankszámlán keresztül kellene futtatni, valamint egy online fizetésre alkalmas virtuális kártyát is.
 
- A Neteller számlád segítségével könnyen és díjmentesen csoportosíthatod át a pénzed egyik szerencsejáték-oldalról a másikra (például ha egy pókerteremben EUR-ban vezeted a számlád, ahonnan egy másik EUR-os terembe szeretnéd átvinni a pénzed, viszont a jelenleg használt online pénztárcád dolláros vagy forintos, két váltást megspórolhatsz egy EUR-os Neteller számlával.

 Regisztrálj most a Netellerre, és szerezd meg az iPad Air táblagépet!