Ferencváros

Ötszörös belga válogatott a Fradiban - hivatalos

Az ötszörös belga válogatott, a francia, a spanyol és az angol élvonalat is megjárt támadót igazolt a Ferencváros együttese.

Lamah az NB I legértékesebb játékosa lesz

Több hét munkája érett be, kimerítő tárgyalásokat követően eldőlt, hogy a Ferencvárosi Torna Club játékosa lesz az ötszörös belga válogatott, a korábbi Premier League-játékos, Roland Lamah. A 26 esztendős, szélsőként és támadóként is bevethető labdarúgó leigazolását nagyon komoly munka előzte, de a felek kedden mindenben megegyeztek egymással, így az Anderlecht, a Le Mans, az Osasuna, valamint a Swansea City labdarúgója mától az FTC-ben folytatja pályafutását - írja a fradi.hu.

A belga bajnok Roland Lamah értéke a nemzetközi szakportálok szerint közel 3 millió euró, azaz új labdarúgó személyében az egyik valaha volt legértékesebb futballistát sikerült a Ferencvárosnak az NB I-be szerződtetnie.

Lamah a tavalyi szezonban - az Osasuna futballistájaként - a Swansea-ban játszott, 14 bajnokin két gólt szerzett. 26 évesen ereje teljében van, elsőre valóban úgy tűnik, hogy erősítést jelent Thomas Dollnak és csapatának.

A Ferencváros szerdán a Magyar Kupa 2 .fordulójában a Vecsés otthonába látogat, majd hétvégén a Puskás Akadémiát fogadja a Groupama Arénában. Oddsokat még egyelőre nem kínálnak az online termek, de amint ez megtörténik, beszámolunk róla itt, a hatharom.com-on.

[1732241] 2014-09-14 18:30:00 Ferencváros - Puskás Akadémiax;
164237