Bulvár

Vonat gázolta el a Milan fiatal focistáját

Elgázolta egy vonat az AC Milan fiatal ghánai focistáját, Isaac Akuettehet, akinek az életéért küzdenek az orvosok.

A szomorú hírt a Ghanasoccernet.com adta közzé, mely szerint az egyik legnagyobb ígéretnek tartott 15 éves ghánai származású, de már Olaszországban született csatárt, Isaac Akuettehét elütötte egy vonat vasárnap délután Cadorago közelében. Több találgatás is napvilágot látott a körülményeket illetően, de a legvalószínűbb, hogy a fiatal játékos éppen zenét hallgatott, fején egy fülhallgatóval, és ezért nem hallhatta a vonat érkezését.

A tavalyi utánpótlás-bajnokságban 17 meccsen 21 gólt szerző Akuettehet két honfitársa, a felnőttben játszó Sulley Muntari és Michael Essien is meglátogatta a kórházban a Lazio ellen 3-1-re megnyert idénynyitó után vasárnap este. A klub is kiadott egy hivatalos közleményt: "Isaac, az egész Milan veled van, és a legjobbat reméljük. Ne add fel!"

A hír sokkolta a piros-fekete klubot, pedig az olasz bajnokság nyitófordulójában Filippo Inzaghi fiai 3-1-es győzelmet arattak a Lazio felett, így néhány óráig már-már euforikus volt a hangulat Milánóban. A lombardiai gárda legközelebb szeptember 14-én a Parma otthonában mutathatja meg, mire is képes valójában.

[1785989] 2014-09-14 15:00:00 Parma - AC Milanx;