Diósgyőr

Kádár marad, Koman jöhet

Noha az átigazolási időszaknak már vége és a különböző sorozatok is elrajtoltak már, mégis elképzelhető, hogy a napokban újabb játékosokkal bővül a Diósgyőr csapatának kerete.

Koman elsősorban külföldben gondolkodik, de egyelőre nem nagyon kapkodnak érte

Még az sem elképzelhetetlen, hogy az OTP Bank Liga 3. helyén álló Diósgyőr egy válogatott futballistával erősíti meg keretét. A miskolciak nem titkoltan több játékos megszerzésének az ügyében is forró nyomon vannak, a koreai Kim Ho-Young a próbajáték során például meggyőzte Tomiszlav Szivics vezetőedzőt a képességeiről és a jelenleg csapat nélkül kallódó Koman Vladimir szerződtetésére is mutatkozik esély.

"Kim nem rendelkezik élő szerződéssel, így őt nem köti, kötötte a hétfő éjfél. Tárgyalunk, közelednek az álláspontok" - nyilatkozta a boon.hu-nak lehetséges igazolásokról Árki Gábor, a diósgyőriek sportigazgatója. "Koman Vladimirrel hasonló a helyzet, pár napja azt a nyilatkozatot tettem, hogy a képviselőjével még ezen hét elején beszélünk, ez az egyeztetés egyelőre nem történt meg, de meg fog. Luka Djordjevics, aki már négy alkalommal játszott a felnőtt montenegrói válogatottban, megszerzése valóban szóba került. Ő az orosz Zenit Szentpétervár labdarúgója, viszont az előző szezont a holland Twenténél töltötte kölcsönben. Volt tárgyalás, mind a klubjával, mind a menedzserével, de számunkra túl magas volt az összeg, amit fizetnünk kellett volna, így ez a transzfer meghiúsult."- mondta a klubvezető, aki megerősítette azt is, hogy Kádár Tamás nem szerződik Lengyelországba, így a válogatott védő továbbra is a piros-fehérek játékosa.

A Diósgyőr csapatánál nem lehet ok a panaszra, hiszen amellett, hogy a csapat megmutathatta magát a nemzetközi porondon, a bajnokságban is igen jól áll, hiszen hat fordulót követően még veretlenül áll a dobogó harmadik fokán. A válogatott miatti kéthetes szünet jól jön a Szivics-gárdának, hiszen az Európa Liga jelentette kettős terhelést ez idő alatt ki lehet pihenni.

A miskolciakra két hét múlva érdekes mérkőzés vár, hiszen a szezon előtt még a kiesőjelöltek közé sorolt, ám az idény parádésan kezdő Paks vendégei lesznek.

[1732244] 2014-09-13 20:30:00 Paks - Diósgyőrx;