Sportfogadás

Csúcsdöntés augusztusban

  • hatharom.com

Fennállása legjobb hónapját zárta a hatharom.com Protipp-rendszere, az augusztusi hónapban a tippmesterek 119 tipp után +30,57%-os nyerési mutatót értek el!

Protipp - 2014 augusztus
2014-08-01 00:00;2014-09-01 00:00;29;0
Eddigi összesítések - 2014
1. Profittal zártuk a januárt
2. Volt minek örülni a legrövidebb hónapban
3. Elmaradt a profit márciusban
4. Az év eddigi legjobb hónapját zártuk áprilisban
5. Nem tesszük ki az ablakba a májusi eredményeket
6. Egy hajszállal a pluszban zártuk a júniust
7. Júliusban nagyot kaszáltak a tippmesterek

Ez történt augusztusban

Az év nyolcadik hónapjában fantasztikus eredmények születettek a Protipp-rendszerben, hiszen a tippmesterek folytatták hetek óta tartó remeklésüket. Augusztusban összesen 119 tippet adtak fel a tippadók, amelyek közül 79 bizonyult nyertes fogadásnak, ami 66,39%-os találati arányt jelent. A tippadók összesen 543 egységet tettek kockára, a profit pedig +165,99 egység lett, ami nagyon magas, +30,57 %-os ROI-nak felel meg.

Amire fogadunk

Ahogy azt a hatharom.com-on már megszokhattátok, a tippmesterek igen széles palettáról kínálnak tippeket, ami júliusban sem volt másképp, hiszen a legkülönfélébb sportágból kerültek ki a tippek.

Most ingyen kipróbálhatod a PROTIPP-RENDSZERT!

Honlapunk egyedülálló funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává". Ha még nem tudsz mindent feature-ünkről, segítünk, használjuk együtt aPROTIPP-RENDSZERT!

Miért válaszd a hatharom.com-ot?
- Itt kerülnek ki a legkorábban a legjobb tippek!
- A legmagasabb átlagoddson dolgozunk!
- Egy meccsre egy konkrét tippet adunk!
- Nem csak focira fogadunk!
- Az eredményeink visszakövethetőek!
- Itt nyerhetsz ingyen pénzt is a fogadásaidhoz!

Külön fel szeretnénk hívni a figyelmeteket saját fejlesztéseinkre: honlapunk idehaza egyedülálló, de nemzetközi viszonylatban is fajsúlyosnak számító statisztikai adatbázissal rendelkezik, melyből a csapatok mérkőzéseit, szerzett és kapott góljait, hazai és idegenbeli találkozóit, játékosaival kapcsolatos információit, és még számos érdekes dolgot megtudhattok. Ha kíváncsi vagy, mi mindent tudhatsz meg a világ futballjáról, akkor vess egy pillantást az eredmények aloldalunkra!

Ahogy azt már megszokhattátok, a hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.

Szeptemberben 350 ezer forintnak megfelelő összegért szállhattok harcba, ehhez nem kell mást tennetek, csak minél helyesebben tippelnetek! A Tippjátékok aloldalon a különböző tippligák mellett megtalálhatjátok aTotó nevű játékunkat is, amelyben szintén értékes nyeremények várnak gazdára.

Akárcsak a tavalyi szezonban, idén kiírásra került a Bundesliga-tippjátékunk, melynek részleteiről bővebben ide kattintva olvashatsz!

bundesliga-2014-2015