Bulvár

Wenger nem foglalkozik a piaccal, Rómában haknizik

Az Arsenal menedzsere hétfőn Rómába utazott, játékvezető lesz egy jótékonysági mérkőzésen. Ja, ma zár be az átigazolási piac, és az Ágyúsoknak égető szükségek lenne egy csatárra...

Miután Olivier Giroud, az Arsenal első számú csatára súlyosan megsérült és négy hónapra kidőlt, a klub szétnézett az átigazolási piacon, de eddig nem szerződtetett senkit a szezont remek formában kezdő, de aztán sípcsonttörést szenvedő francia helyére. Pedig Yaya Sanogo nem megnyugtató megoldás, de Loic Rémyről lemaradt az Arsenal, a QPR franciája a Chelsea-hez írt alá. Radamel Falcao nevét is bedobták az Ágyúsok kapcsán, ám ennek aligha volt realitása. Persze az is igaz, hogy azt sem gondoltuk volna pár napja, hogy a kolumbiai a Manchester Unitedbe igazol...

Wengerre visszatérve, a francia szaktekintély az olasz fővárosban lesz bíró egy esti jótékonysági meccsen, ami a vallások közötti békét hivatott hirdetni, a sport segítségével. Leo Messi, Ronaldinho és Andrea Pirlo is pályára lépne a meccsen az eredeti program szerint, bár az argentin és az olasz klasszis megsérült időközben.

A bajnokságok ezen a hétvégén szünetelnek a válogatott meccsek miatt, az Arsenal legközelebb szeptember 13-én lép pályára, a címvédő Manchester Cityt fogadja a Premier League-ben.

[1724012] 2014-09-13 13:45:00 Arsenal - Manchester Cityx;

Az Ágyúsok tavasszal kilenc év után ismét trófeát nyertek, elhódították az FA-kupát. A mostani szezonban a      nem ad sok sanszot a londoniaknak.

Nyer-e bármilyen címet az Arsenal a 2014-2015-ös idényben?
A   szorzói:
Trófea nélkül zár 1.35
Bármilyen nagy trófeát szerez 2.9