Karrier

Rehabilitálná Guzmics Richárdot a Haladás

Artner Tamás, a szombathelyiek vezetőedzője aligha lehet elégedett a Haladás szezonbeli teljesítményével. Éppen ezért védőt, védekező középpályást és szervező játékost is szeretne még igazolni. Hátulra Guzmics Richárd érkezhet.

A Szombathelyi Haladás hat mérkőzés után négy ponttal, három rúgott és kilenc kapott góllal áll az OTP Bank Liga 12. helyén. Bár kiesési gondjai nem valószínű, hogy lennének Artner Tamás csapatának, a szakvezető úgy érzi, erősítésre van szükség.

Az egyik kiszemeltjük egy régi ismerős, Guzmics Richárd, aki nyáron távozott a csapattól, megnövekedett fizetési igényeit ugyanis nem tudta finanszírozni a zöld-fehér gárda. Hogy a szombathelyiek találták-e meg az aranytojást tojó tyúkot vagy pedig Guzmics adott le az igényeiből, nem tudni, mindenesetre a védő visszatérésére igen nagy az esély.

"A Honvéd elleni kispesti bajnokiig két hét áll rendelkezésünkre, jó volna, ha ebben az időszakban három meghatározó labdarúgót sikerülne igazolnunk. Hátulra Guzmics Richárdot szeretném szerződtetni, védekező középpályás posztjára a próbajátékon szerepelt szlovák Kamil Kopunek leigazolását szorgalmaztam a tulajdonosok felé. Mellettük szükségem lenne egy kreatív középpályásra, olyanra, aki biztonságot, emellett pedig fazont ad a csapat játékának. Van konkrét kiszemeltem is, vele vezetőink felvették a kapcsolatot, de nevet nem szeretnék mondani" - nyilatkozta Artner a haladas.hu-nak.

A 27 éves bekk jelenleg csapat nélkül van, így rá nem vonatkozik a szeptember 1-jei határidő, amikor is Európa több országában lezárul az átigazolási időszak.

[1732234] 2014-08-29 19:00:00 Haladás - Paksx;
2014-08-29;212
2014-08-30;212
2014-08-31;212
164237