Karrier

Elhagyja a Liverpoolt Daniel Agger

Visszatér hazájába és a dán Bröndby-ben folytatja pályafutását a Liverpool 29 éves védője.

Agger számára véget ért a liverpooli kaland

Az elmúlt 12 hónap sorozat sérülései miatt a Liverpool úgy döntött, hogy megválik a dán Daniel Aggertől, aki visszatér hazájába és az FC Bröndby-t erősíti a jövőben. Két-három évvel ezelőtt Agger a Vörösök első számú hátvédjének számított, megbízható teljesítménye miatt egész Európa-szerte nagy tiszteletben állt, sőt, volt idő mikor a Barcelona is erőteljes lépéseket tett a megszerzésének érdekében.

Agger tavalyi szezonja viszont nem sikerült valami jól, mindössze 20 bajnokin tudott a csapat rendelkezésére állni, Dejan Lovren nyári érkezésével pedig úgy tűnik elveszítette helyét a kezdőcsapatban. Noha több neves klub is szívesen látta volna soraiban - például a Manchester City - végül Agger a Bröndby mellett döntött, ahol annak idején nevelkedett majd felnőtt futballistává is vált.

Vasárnap a Liverpool tehát már Agger nélkül lép pályára, az ellenfél pedig a Tottenham gárdája lesz. A londoniak kiválóan kapták el a rajtot, hiszen két kör után hat pont áll a nevük mellett, ráadásul a Spursnek éppenséggel lenne miért visszavágnia a Vörösöknek, hiszen tavaly 9 gólt kaptak tőlük, miközben egyet sem tudtak rúgni. A bukmékerek most nem számítanak ekkora különbségre, hiszen nagyjából fej-fej mellett látják az esélyeket.

[1724010] 2014-08-31 14:30:00 Tottenham Hotspur - Liverpoolx
[1724010] 2014-08-31 14:30:00 Tottenham Hotspur - Liverpoolx;