Átigazolás

Wenger pánikol, olcsó csatárt szerződtet

Angol sajtóhírek szerint szerződteti a 33 éves, szerb Nikola Zsigicset az Arsenal Olivier Giroud sérülése miatt.

Meglepő igazolás lehet az Arsenalnál

"Wenger kedden hívott fel, és kijelentette, hogy szeretné leigazolni Zsigicset. Az év végéig szóló szerződést ajánlott hosszabbítási lehetőséggel. Meglátjuk, mi történik" - idézi az angol Metro a csatár ügynökét, Milan Calasant.

A támadó állítólag már elfogadta az ajánlatot, és orvosi vizsgálaton vesz részt az Arsenalnál, így rövidesen aláírhatja a szerződését is.

A 34. születésnapját szeptemberben ünneplő Nikola Zsigics a vajdasági Topolyán született és az ottani klubban nevelkedett, majd 2003-ban lett a Crvena Zvezda játékosa. Innen igazolt 2006-ban a Racing Santanderbe, majd egy évvel később a Valenciába. Utóbbi együttesben nem alkotott maradandót, így előbb kölcsönben visszatért Santanderbe, majd 2010-ben a Birmingham Cityhez szerződött. Négy évig volt az előtt a PL-ben, később a Championshipben szereplő együttes játékosa, 148 meccsen 38 gólt szerzett. A szerb válogatottban 57 meccsen hússzor volt eredményes a 202 centis csatár, akire Arséne Wengernek azért lehet szüksége, mert Olivier Giroud megsérült.

Az Arsenal szerda este akár a klub egész szezonját befolyásoló meccset játszik a török Besiktas ellen a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülésért. Az első találkozón Törökországban 0-0-s döntetlen született. A találkozóról, akárcsak a további szerdai BL-selejtezőről a hatharom.com részletes beharangozójában olvashatsz bővebben.

[1801438] 2014-08-27 20:45:00 Arsenal - Besiktasx;