Ferencváros

Gerának beugrott, hogy lőni kéne, csodagól lett a vége

Gera Zoltán vezérletével 3-1-es győzelemmel avatta fel a Groupama Arénát a Ferencváros csapata, amely öt forduló után az OTP Bank Liga negyedik helyén áll. Az Angliából hazatérő karmester csodálatos góllal segítette csapatát a sikerhez.

Óriási bombagóllal örvendeztette meg a szurkolókat a nyáron 10 év angliai légióskodás után hazatérő Gera Zoltán. A Ferencváros klasszisa az első félidő felénél közel 30 méterről rúgott irdatlan nagy gólt a jobb felső sarokba, amivel természetesen hatalmas derűséget okozott a kilátogató nézőseregnek. A 35 éves középpályás egyre inkább visszanyeri formáját, ezzel párhuzamosan erőnlétileg is folyamatosan javul, így nem csoda ha a zöld-fehér drukkerek bizakodva tekintenek az idei szezonra. Mellesleg a szeptember 7-én rajtoló Eb-selejtezők előtt sem rossz ómen, ha Gera közelít a csúcsformához.

A mérkőzés után Gera a klub honlapjának nyilatkozva elárulta, mi sarkallta arra, hogy olyan távolról is a lövést válassza valamint elmondta, hogy véleménye szerint egy profi futballistának a szerda-szombat ritmust egyszerűen bírni kell.

Gera Zoltán értékelése a Nyíregyháza (3-1) elleni meccs után

Az OTP Bank Liga öt fordulója után a Ferencváros jelenleg a 4. helyen áll a tabellán, ám ha az újonc Dunaújváros ellen elhalasztott mérkőzését szerdán megnyeri, a hétvégi, MTK elleni örökrangadónak már a dobogóról vághat neki.

OTP Bank Liga
5. forduló:
Ferencváros-Nyíregyháza Spartacus 3-1 (2-0)
Groupama Aréna, 10 ezer néző, v.: Vad II
Gólszerzők: Busai (13.), Gera (28.), Mateos (67., 11-esből), illetve Bajzát (78.)
Sárga lap: Bönig (81.), Mateos (93.), illetve Törtei (59.), Balogh (88.)
Ferencváros: Dibusz - Dilaver, Mateos, Pavlovic, Bönig - Nagy D. (Havojic, 63.), Busai, Gyömbér, Gera (Lauth, 72.) - Böde, Ugrai (Kukuruzovic, 68.).
Nyíregyháza: Balogh - Fodor, Szokol, Rubus (Koller, 30.), Jánvári - Gengeliczki, Pekár (Sándor I., 75.), Kostic, Abdouraman - Szécsi (Pákolicz, 63.), Bajzát.
[1732224] 2014-08-24 16:30:00 Ferencváros - Nyíregyházax;
164237