Tippjáték

Játssz és nyerj velünk a Bundesliga új szezonjában!

  • hatharom.com

Pénteken elstartol a Bundesliga 2014/2015-ös szezonja, amelyet egy új tippjátékkal tesz még izgalmasabbá a hatharom.com.

Kattins a képre és tippelj!

Ahogyan azt már hűséges olvasóink megszokhatták, a Bundesliga-szezon rajtját nyereményjátékkal várja a hatharom.com. Ahosszabbitas.hu -val közös tippjáték során a legjobban tippelők értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Minden forduló nyertesének jutalma egy-egy általa választott Bundesliga-csapat szurkolói sálja, míg a 34 fordulóból álló szezon győztese egy általa választott Bundesliga-klub teljes felszerelésével gazdagodik.

 

hatharom.com és ahosszabbitas.hu Bundesliga-tippjátéka - nyeremények (400000 forint összdíjazás)
Fordulónkénti nyeremény Főnyeremény
Minden forduló legjobb tippelője egy általa választott Bundesliga-csapat szurkolói sálját nyeri A szezon legjobb tippelője egy általa választott Bundesliga-csapat teljes felszerelését (mez, nadrág, melegítő, táska, sportszár, baseballsapka, sál) nyeri

 

A játék során feladott tippek minden felhasználó összesített tippstatisztikájában is megjelennek. A Bundesliga-szezon során feladott tippek a hatharom.com egyes tippligáiba is beleszámítanak, így a jól tippelők további nyereményekre is kvalifikálhatnak. Arra minden tippelőnk figyelmét felhívjuk, hogy a színvonalas és tiszta játék érdekében havonta összesen 100, naponta maximum 10 tippet lehet feladni honlapunkon. A rendszeres tippelőink számára jó hír, hogy szeptember hónaptól a havi tipplimitet megemeljük 150-re.

S mit kell tenned, hogy nyerj? A Bundesliga 2014/2015-ös szezonjában a meccsek rendes játékidejének végeredményét kell csupán megtippelned háromesélyes fogadási típusban. Minden felhasználó 1000 pontot kap a verseny kezdetén, a cél, minél több pontot összegyűjteni a Bundesliga mérkőzéseire leadott tippekkel. A játékban való részvétel ingyenes, csupán egy hatharom.com-os regisztráció szükséges hozzá. A heti nyereményekre azok kvalifikálhatnak, akik az adott forduló összes (9) mérkőzésére tippelnek, míg a fődíjra azok válhatnak jogosulttá, akik a szezon 306 meccséből legalább 72-re tippelnek.

A játék pontos menetét és a részvételi feltételeket az alábbi táblázatban foglaljuk össze. A mérkőzésekre vonatkozó tippjeidet a játék aloldalán, a kívánt esemény egyik kimenetelére (1,X,2) kattintva tudod feladni, de az oldal különféle pontjain megtalálható Bundesliga-meccseknél megjelenő TIPP gombot használva is részt vehetsz a játékban. Ebben az esetben mindössze arra kell figyelned, hogy a fogadási típus kiválasztásánál a lehetőségek közül a Végeredményre kattints!

 

A hatharom.com és ahosszabbitas.hu Bundesliga-tippjátéka
A játék menete
 

A hatharom.com és ahosszabbitas.hu tippjátékán a Bundesliga 2014-2015-ös évadjának összes (306) mérkőzésére lehet tippelni.

A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippek feladásakor a Tippek elküldése gombra kattintva könnyedén létre lehet hozni.

A találkozók rendes játékidejének végeredményét kell megtippelni háromesélyes fogadási típusban (1,X,2).

Minden felhasználó 1000 pontot kap a verseny kezdetén.

A cél, minél több pontot összegyűjteni a Bundesliga mérkőzéseire leadott tippekkel.

A verseny során összegyűjtött pontszám alapján alakul ki a ranglista sorrendje, a szezon végén legmagasabban rangsorolt felhasználó értékes nyereményben részesül. Holtverseny esetén az dönt, ki adta fel korábban az első tippjét. A díjazást az oldal tetején találod!

A mérkőzésekre előre meghatározott nagyságú téttel lehet tippleni (10 pont) a meccsek kezdetéig.

Nyertes a tipp, ha a mérkőzés rendes játékidejére vonatkozó háromesélyes fogadás kimenetelét helyesen tippeled meg.

Vesztes a tipp, ha a mérkőzés rendes játékidejére vonatkozó háromesélyes fogadás kimenetelét helytelenül tippeled meg.

Nyertes tipp esetén egyenlegeden jóváírásra kerülő pontszám: a tét és a helyes kimenetelre kínált odds szorzata mínusz a tét.

Vesztes tipp esetén attól függően, hogy a torna melyik fázisában kerül megrendezésre a mérkőzés, előre meghatározott pontszám kerül levonásra aktuális egyenlegedből.

Pl. A Bayern München-Wolfsburg mérkőzésen hazai győzelemre tippelsz 1.26-szoros oddsszal. Ha a Bayern München nyer, egyenlegeden jóváírásra kerül (1.26x10)-10=2.6 pont. Ha a Bayern München veszít, egyenlegedből levonásra kerül 10 pont.

Az oddsok a mérkőzés kezdetéig folyamatosan változhatnak, a tipp mindig a feladás pillanatában aktuális oddson kerül megjátszásra, és ez alapján kerül kiszámításra a nyertes tippek pontszáma.

Az oddsok a fogadóirodák kínálatában elérhető valós adatok alapján jelennek meg, és az oddsok változásai is mindig a fogadóirodák által végrehajtott módosításokat követik.

 

A hatharom.com és a hosszbbitas.hu közös tippjátéka
Részvételi feltételek
 

A fődíjra való kvalifikációhoz legalább 72 mérkőzésre kell tippelned a verseny folyamán. Tehát ha valaki legalább nyolc fordulóban minden meccsre tippel, akkor kvalifikálhatja magát a fődíjért folyó versenybe.

A heti nyereményekre való kvalifikációhoz az adott fordulóban mind a kilenc mérkőzésre kell tippelned.

A játékban bármely hatharom.com-on regisztrált, 18. életévét betöltő felhasználó részt vehet.

Egy természetes személy csak egy regisztrációval vehet részt a játékban.

A játékban a hosszabitas.hu és a hatharom.com szerkesztői is részt vehetnek, azonban a nyereményekre nem jogosultak. Amennyiben egy szerkesztő végez az élen egy fordulóban vagy esetleg az egész játékban, a rangsorban őt követő első kvalifikált játékos jogosult a nyereményre.

Bármelyik fenti szabály megsértése a versenyből való azonnali kizárást vonja maga után.

A nyerteseket a játék végén emailben értesítjük a nyeremény átvételéről.

A játékban való részvétel feltételeit a hatharom.com bármikor módosíthatja.

A Bundesliga-tippjáték médiapartnere a hosszabbitas.hu.

bundesliga-2014-2015